Begint de dooi in Zoersel?

Gerelateerde afbeeldingVoorzitter VB-Zoersel, Wouter Bollansée, gaf tekst en uitleg tijdens de nieuwsreceptie van de afdelingen Zoersel, Zandhoven en Malle. Bert Claessens, voorzitter van de N-VA afdeling, werd ook uitgenodigd.  Of de N-VA nationaal een veto zal uitspreken tegen een samenwerking op lokaal vlak?  We hopen van niet, maar vrezen het tegen-overgestelde.  In elk geval plannen beide afdelingen een gezamenlijke avond onder de VVB dekmantel rond de Guldensporenslag op vrijdag 23 januari, 20 uur, in het Koetshuis, Kasteeldreef 55, Zoersel.  Meer info: Stan Meeussen: 03 3834834,  constant.meeussen@telenet.be

3 gedachten over “Begint de dooi in Zoersel?

  1. Toch een plaatselijke voorzitter van de NBA die zijn verstand gebruikt, maar hij zal volgens mij van de voorzitter van zijn partij worden tegen gewerkt. Volgens mij mag de NBA in coalitie gaan met gelijk wie, maar niet met het Vlaams Belang.

    • @Roger, ge hebt overschot van gelijk! Van die NBA moeten we alleen de kiezers hebben, de warm- en koud blazende “prominenten” kunnen we missen als de best. Of zijn we duikboot Morel al vergeten?

Reacties zijn gesloten.