Bankenhoogmoed

Luc Vermeulen is altijd in de weer voor Vlaanderen. Activiteiten, rommelmarkten, niets is hem te veel. En dan krijg je wel een behoorlijk aantal muntjes bij elkaar. Hij deelde gisteren dit bericht.

Fortis in 2022 je houd het niet voor mogelijk.
Twee tot drie keer per jaar moet ik muntgeld naar de bank brengen om te laten tellen om de som dan op mijn rekening te laten plaatsen.
Tot voor kort kon dat in het filiaal van Fortis Berlaar. Ik bracht dat binnen tijdens de openingsuren een vriendelijke bediende nam dat aan verplaatste de munten in een speciale zak. Ik gaf mijn bankkaart en na letterlijk 2 minuten was de zaak geklonken.
Fortis heeft het nu gemoderniseerd.
Ik met mijn munten naar Berlaar.
Oei dat kan hier niet meer je moet die gaan afleveren of in het filiaal in Lier of Heist op den Berg.
Ik naar Lier met mijn munten. Aan het loket 20min wachten tot het mijn beurt was.
Aub juffrouw blijkbaar moet ik de te tellen munten nu hier binnenbrengen.
Ha mijnheer ja dat klopt maar daar moet u een afspraak voor maken. Niemand heeft me dat gezegd mevrouw. Ik ben hier nu er zal toch wel iemand zijn die die munten even kan aannemen.
Neen mijnheer dat is onmogelijk.
Wil u dan nu een afspraak maken voor mij.
Nee mijnheer dan kan niet daarvoor moet u naar het hoofdkantoor in Brussel bellen.
Ik met mijn munten terug naar huis.
Vandaag gebeld met het hoofdkantoor in Brussel.
Automatisch antwoordapparaat kiezen uit 175 nummers. Kaartnummer van de bankkaart ingeven en dan eindelijk een muziekje met de vriendelijke boodschap: onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk te woord staan.
Na 17min eindelijk een juffrouw aan de lijn. Ik probeer uit leggen waarvoor ik bel maar de lijn was totaal onverstaanbaar. Uiteindelijk verstond ik dat ik best eens terug zou bellen.
Geduldig dat ik ben opnieuw gebeld. De juiste nummerkens gekozen kaartnummer ingegeven en yep daar was het muziekje met de vriendelijke boodschap ‘onze medewerkers enz. Maar er was beterschap na amper 7 min aan de lijn te hangen had ik verbinding met een uiterst lieve bediende. Ik heel de uitleg opnieuw. Ik, u gaat dan nu een afspraak maken voor mij met Fortis kantoor in Lier. Nee mijnheer wat ik kan doen en zal doen dat is een mail sturen naar het kantoor in Lier met uw gsm nummer met de vraag dat ze u zouden opbellen om dan een afspraak te maken.
Ik wacht nu op een telefoontje van het Fortiskantoor van Lier in de stille hoop dat dit nog voor dit jaar zal zijn.
Van efficiënte werking gesproken.

2 gedachten over “Bankenhoogmoed

 1. Banken worden de verlengarmen van de woke adepten. Ze voelen zich onkwetsbaar maar eens komt de tijd dat men de gewone mens terug nodig heeft.

 2. Het gaat gewoon om pesterijen die kaderen in de strijd tegen het contant geld.
  De banken willen iedereen dwingen naar het “online” bankieren, alhoewel dit systeem verre van veilig is, maar over de omvang van de schade, zwijgen ze wel. Het gevolg is dan dat de klanten alle verrichtingen zelf moeten doen, hierop dan nog kosten betalen, en als “kers op de taart” de banken gratis geld moeten geven, want de 0,11 % op de spaarrekeningen stelt immers niets voor. Een ander gevolg is de afbouw van het kantorennetwerk, met daarbij dan ook banenverlies.

  Het uiteindelijke doel is een digitale munt, waarbij iedereen nog maar één rekening mag en moet hebben bij de nationale bank, waardoor er dan ook een totale controle is op alle verrichtingen. In China voorziet men al dat deze digitale munt, maar beperkt houdbaar zal zijn. Wat men niet heeft opgebruikt binnen een bepaalde periode, is men kwijt. Het gevolg is dan ook dat men niet meer kan sparen. Dit opent dan ook de deur tot alle mogelijke plunderingen via negatieve interesten en een (hyper)inflatie. Zie in dit verband The Great Reset van Schwab = iedereen arm !! En volgens Lenin zijn torenhoge belastingen en (hyper)inflatie, het wapen om de bourgeoisie (= lees midden klasse) te vernietigen.

  Dit digitaal geldsysteem moet dan gekoppeld worden aan een digitale identiteit en een digitaal medisch dossier. Deze worden dan verbonden via het 5G netwerk met Big Brother. Een gigantische netwerk van intelligente camera’s en sensoren, versterken dit ganse controle apparaat. 1984 van George Orwell wordt hier dan ook danig overklast. Het voormelde systeem laat immers ook toe iemand tijdelijk of definitief, of geheel of gedeeltelijk uit te schakelen ingevolge de binding met het “sociale credit systeem” dat ook nu reeds in voege is in China. Als men teveel “slechte punten” heeft verlies men een deel van de gunsten, want in een dergelijk communistisch NWO terreur systeem heeft men geen rechten, alleen gunsten, die men op elk ogenblik en voor wat dan ook, kan kwijtspelen.

  Het Chinese model is dan ook het model dat de 2 Olifanten in de kamer, voorzien hebben voor de “ blanke goyim “ in de EUSSR.
  Waar dit zal naartoe leiden blijkt uit de volgende onverdachte bron :
  https://www.blacklistednews.com/article/82960/nyu-school-of-law-warns-digital-id-paving-a-digital-road-to.html
  met titel :
  “New York University’s Center for Human Rights and Global Justice has issued a chilling warning about the potential dangers to human rights posed by the push for digital identity.” (=einde titel).

  Dit is maar één van de vele waarschuwingen tegen deze digitale NWO dictatuur.

  Eens te meer dien ik dan vast te stellen, dat het in Vlaamse en rechtse middens oorverdovend stil blijft, over deze levensgevaarlijke digitale dreiging. Gaat men wachten tot er geen weg meer terug is ?? Wat is hier het probleem ?
  Niet kunnen ? Niet durven ? Als er geen verzet komt , die naam waardig, dan is het in 2030 te laat. Zie de voorspellingen van Schwab, en zullen we eindigen in een communistische NWO dictatuur en terreur, met iedereen arm, en levend in de slavernij. Kortom : zwarte miserie, die velen zich zelfs niet kunnen voorstellen. Blijkbaar zitten er hier dan ook miljoenen op een dergelijke ellende te wachten.

Reacties zijn gesloten.