5 gedachten over “‘Aparte’ uithangborden bij restaurants in Pattaya (Thailand)

 1. Voor geld verraden de groot grutters, de industrieën en regeringen de normen en waarden van beschaafde westerse landen ten gunste van een horde barbaren.
  Ze moeten zich diep en diep schamen !!!

  Pat Condell verwoordt het perfect en geeft tips hoe je het kan doen.

  • Bedankt voor de tip, Incabo. Het Condell-filmpje staat intussen op Golfbrekers.

 2. Moslim are bad people ! dat is zowat de mening van al de Thai’s die ik ken , maar ze durven daar niet openlijk over spreken. Dat bordje is voor mij een aangename verrassing , maar voor mijn echtgenote een gevaarlijke , voor een aanslag . Hun Bhoeda-godsdienst is enorm tolerant en ze zijn onwrikbaar in hun geloof. Het zal voor Allah and his band niet gemakkelijk zijn , zoniet onmogelijk de Thai’s te overtuigen om de islam eens te proberen . In het uiterste zuiden van dit prachtig land is het regelmatig “boem” , bommetje hier , bommetje daar . Waar ik mijn huisje “weltevree” heb , Khorat nakhon(=stad) Ratchasima , ongeveer 240 km ten noorden van BKK zie je raar of zelden “kopvodden” , het is voor mij een zegen , een waargemaakte droom, zeker als je uit Antwerpen komt . Volgens mijn persoonlijke mening staat Thailand wel onder islam druk ( omwille van olie ? ) Hier en daar , omgeving BKK zie je al een moskee (begin van het einde) In de luchthaven en dat stoort me enorm , zie je veel Arabische Rest-rooms of bidplaatst Geen katholieke kapel noch Bhoeda ruimte . Streng uitziende karnavalzotten in witte pyama met half gemaskerde buitenaardse wezens kom je er ook tegen , meer dan je lief is !
  Het vergif zit overall , de wereld rond ! Ik wil nog iets kwijt over Pattaya . Het is een prachtige stad waar je veel “culturele” bezienswaardigheden kunt bewonderen , zoals de krokodillenfarm e.d . The walking street waar de meest vriendelijke dames en jufrouwen ter wereld rondlopen , is een aanrader , zijn straat-artisten , zijn bars , zijn gezelligheid . Het is er bijzonder veilig ! op voorwaarde dat ge uw vrouw meeneemt ! Ik weet het beste mannelijke Golflezers , het is misschien geen goede raad vanuit het testosterone libido standpunt ! Ik denk enkel maar aan uw welzijn . Deze knappe meisjes worden enkel verliefd op “geld” en zeker niet op uw mooi uiterlijk of gevorderde leeftijd .

  • Bij deze bordjes, gevonden op een Thai webstek, stonden ook reacties van lezers, waarbij men vermoedde dat het om photoshopping ging, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Er zijn er meerdere: sommige bijzonder grappig, vooral omdat er woordspelingen in zitten, die men pas kan waarderen als men Engels verstaat. Ze zijn in se niet beledigend bedoeld, integendeel zou ik zeggen. Men wil echt voorkomen dat de ‘Arabieren’ zich zouden kunnen opwinden over het eet- en drinkgedrag van niet-moslims.

 3. De foto’s zijn niet gephotoshopt.
  Een kennis ,die al 18 jaar naar Thailand gaat,bevestigt dat zulke borden meer voorkomen en o.a. hangt aan de zaak van Mark Serneels (ex basketter Mechelen) “het Zottekot” in Pataya.

Reacties zijn gesloten.