Anke’s schoenen – episode 5

Golfbrekers beschikt over een team uitstekende medewerkers, gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.  Zo beschikken we over juristen,  nihilisten, fabelisten, satiristen, humoristen en politiek-incorrectisten, onder de leiding van de nationalisten.

Elke dag zijn die op zoek naar mogelijke valkuilen en achterpoortjes, die een gevaar kunnen betekenen voor ons onvolprezen vaderland.

Omdat we stiekem nog altijd een platonische faible voor Anke meedragen, willen we haar waarschuwen bij de aankoop van snoepgoed voor haar kindjes.  We schrijven zelfs nog niet Allerheiligen op de kalender, maar toch staan de rekken in de winkels al meer dan tien dagen vol met snoepgoed voor Sinterklaas.

Ze zou zichzelf weer eens in nesten kunnen werken met de aankoop van chocolade.  Chocolade schoenen, welteverstaan.  Van niemand minder dan van Gaulthier En waarschijnlijk zullen er daar ook niet mee kunnen lachen dat iemand van het vermaledijde Vlaams Belang, zelfs niet de kindjes,  per ongeluk voor de lens verschijnt met een product, dat mogelijkerwijze als reclame voor deze partij zou kunnen misbruikt worden.

Voilà, dat is ‘m, de Gaulthier-schoen.  Rood met witte bollen en een bruine zool.  We zijn niet ervan op de hoogte of de bruine zool beschermd werd als Gaulthiermerk.  Maar we zijn er quasi zeker van dat rood met witte bollen aanvaardbaar is want onze grootvader-zaliger had een voorliefde voor dergelijke zakdoeken.

 

 

1 gedachte op “Anke’s schoenen – episode 5

  1. Beste redactie,
    Dit zijn geen Gaulthier schoenen maar Flamingo schoenen.
    Wanneer ‘naam en faam’ kopiëren , noemen ze dit ‘inspireren’, wanneer Anke zich ‘inspireert’ word ze ….. .

    Nog even Lou Bottin ….H&M dan?

Reacties zijn gesloten.