Als het om Vlaanderen gaat, zijn wij één!

Wij vernemen dat er vragen gerezen zijn omtrent de identiteit van onze redacteurs.  Zoals bij Ray De Bouvre’s vertrouwde Angeltjes plaatsen wij artikels die al dan niet ondertekend worden door een redacteur met zijn echte naam of met een alias.  Nogal wat mensen kunnen in hun privésfeer of in hun beroep moeilijkheden krijgen als ze hun Vlaamse verzuchtingen en hun politiek-incorrecte kritiek openbaar maken.

U zal op deze blog vertrouwde namen herkennen of nieuwe zien opduiken.  Dit gebeurt op uitdrukkelijk verzoek van de resp. auteur, een wens, die wij uiteraard steeds zullen respecteren  Wie op Golfbrekers zijn ei kwijt wil, kan dit doen in volledige anonimiteit.

Voor scheldpartijen en persoonlijke beledigingen bent u bij ons aan het verkeerde adres.  Afwijkende meningen zijn ook bij de reacties welkom, maar we gaan er vanuit dat u deze op een beschaafde manier zult uiten.  Wij wensen er de nadruk op te leggen dat het initiatief van deze blog genomen werd vanuit de wens van de familie van Ray De Bouvre en zijn Angeltjes-vertrouwelingen om zijn geesteskind – een Vlaams-nationale blog zoals Angeltjes,  mét stijl en inhoud, toegankelijk voor iedereen die het goed meent met Vlaanderen – een tweede leven te geven.  Wij wensen geen polemiek te voeren over het bestaansrecht van deze of andere blogs, noch over het purisme ervan.  Het “www”, het “world wide web” is groot genoeg voor verschillende initiatieven en invalshoeken: collega-patriotten verdienen onze sympathie.

Als het om Vlaanderen gaat, zijn wij één.  Of zou het toch moeten zijn…

Deze blog is nog maar net opgestart.  Geef ons even krediet voor eventuele technische of redactionele onvolmaaktheden.  Het is een werk in wording, die mits uw hulp en suggesties er slechts kan op vooruitgaan.

 

 

 

4 gedachten over “Als het om Vlaanderen gaat, zijn wij één!

  1. Een welgemeend proficiat voor de nieuwe webstek, weet het kan geen Angeltjes zijn of worden dus geef ik de redactie alle krediet om deze blog een waardige vervanger te worden.
    Er is een hoop dat mag aangekaart worden en ik zal mijn pen alvast scherpen om af en toe een commentaar te schrijven.
    Eén vraag aan de redactieleden : ik hoop dat jullie in de traditie van Ray verder doen wat ook betekend dat het sujet (in de stad van alah), dat op het schoon verdiep paradeert aan de virtuele schandpaal gaan nagelen want hij is een verrader van de Vlaamse zaak.
    Het was een betrachting van Ray om de leperd (ik heet hem zo) allesbehalve te sparen, dus conclusie is : voor een blog die zich Vlaams Nationaal heet de Magere Hein in het schoon verdiep NIET sparen maar aan de kaak stellen want laat ons niet vergeten dat fuhrer (Calimero mag ook) de wever bart PRO cordon sanitaire is wat zondermeer een oorlogsverklaring is aan de enige echte Vlaamse partij.
    Daar zal ik jullie op “evalueren” en op niks anders, ondertussen veel goede moed.

Reacties zijn gesloten.