Aanwinst

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) geeft toe dat hij nog veel werk voor de boeg heeft, nu blijkt dat meer dan 60 procent van de Belgen negatief staat tegenover migratie.

‘Immigratie is namelijk iets positief , een aanwinst voor het land. Een land zonder migratie is rampzalig’, klinkt het.

Hoe hij de massa wil bekeren heeft hij niet bekend gemaakt.  Misschien moeten we allemaal een zoeker in huis nemen, kwestie van de deugden der verrijking aan den lijve te ondervinden.  Lees meer…

 

 

21 gedachten over “Aanwinst

 1. Het is een linkse sukkelaar. Ik herinner mij nog, jaren terug, dat hij in zijn woonplaats Lubbeek en omgeving de cafés ging controleren of die wel allemaal een condoomautomaat (!) hadden geinstalleerd, omdat je anders ‘s nachts zonder condooms zou kunnen vallen. Nu vraag ik mij af wie, behalve homo’s, ‘s nachts dringend een condoom moet kopen? Alleen bij homo’s gaat het nl razendsnel van toevallige ontmoeting tot volwaardige seks. Soms wou ik dat ik een homo was. Voor hen is het leven één langgerekt feest.

 2. Vanwege mijn sympathie voor Golfbrekers ga ik normaal graag in op verzoeken van de redactie. Maar nu laat ik verstek gaan, een “zoeker” in huis nemen is niet aan mij besteed. Ik vrees dat ik vele van mijn “gastronomische genoegens” zal moeten laten varen. Wie wil er in de winter nu geen lekkere erwtensoep met varkenspoot, staart, ribbetjes, en een rookworst in? Dit laat ik me niet ontnemen door een of andere “zoeker”. Om over andere genoegens dan nog maar te zwijgen.

 3. In het registratiebureau voor “niefanierers” kwam er, onder-anderenn een diepdonkergekleurde medemens met ietwat afgevijlde tanden.
  De bediende vond dat een béétje verdacht, en vroeg aan die asielzoeker: “Wonen er nog kannibalen in de streek wààr jij vandaan komt” ?
  Het antwoord kwam onmiddelijk: “Nee, want de twee laatsten hebben wij vorige week opgesmuld”. 😉

 4. “…Hoe hij de massa wil bekeren heeft hij niet bekend gemaakt…”

  Probleempje voor the Ranx Xerox francken want dat vind hij niet terug in het programma van “onze” partij (Vlaams Belang natuurlijk).
  Was ik in de mogelijkheid ******* ik die onbenul ** na eerst de rat de wever bart *** *********** ******* te hebben.
  Was ik nog niet uitgeput ***** ik de handla

 5. Tja redactie het zit niet mee een bug op mijn toetsenbord steekt de kop op.
  Mijn reactie gecensureerd door mezelf want vrees dat het anders niet zou verschijnen.
  Ik zou niks goed voorhanden hebben met ratten uit de bende van de gouwleider, maar ook de andere partijen —> behalve éne zouden geen meedogen mogen verwachten van mij.
  Tot slot het is niet alleen de socialist die het patent heeft op “de maakbaarheid van de maatschappij” (hoewel sommigen waaronder ook reageerders dat denken).
  francken theo, een onbenul die zich laat opmerken door slaafse onderdanigheid voor zijn bendeleider.

 6. Vermits gepensioneerden 11 euro/uur kunnen bijverdienen, duiken er voor de heer Victor van Vosselaer, nieuwe mogelijkheden op. Het gonst al maanden van de geruchten in Nieuwpoort dat het een draaischijf wordt voor mensensmokkelaars die met plezierbootjes vluchtelingen naar Engeland brengen. Jan Jambon laat het camerasysteem in Nieuwpoort zo snel mogelijk operationeel maken’ vooral voor een ontradend effect’.
  De heer van Vosselaer beschikt echter over een verrekijker die operationeel is. Hij weet dat Zeebrugge niet ver verwijderd ligt van Nieuwpoort en eveneens over plezierbootjes beschikt. Hij wil zijn verrekijker niet ontradend gebruiken maar fors samenwerken met de zeevaartpolitie. Onder het verrekijkersoog van de heer van Vosselaer bij de jachthaven van Zeebrugge raken verdachte plezierbootjes de haven niet uit.

  • Wil je nu zeggen dat Golfbrekers een “mission impossible” ploeg op poten heeft gezet?

  • Driemaal mijn naam in één reactie … mijn hoofd zou aldus kunnen in een bloempot staan, echter moet ik dit aanbod afslaan want … iedere dag een plens vers water in de nek krijgen is toch niet zooo plezant.
   Nu terzake: zo’n 10 jaar geleden was de “Rederskaai” een verwaarloosde buurt, maar tegenwoordig zijn alle krotten weg en ziet men een aaneengesloten muur van hoge (en peperdure ) appartementsgebouwen die minstens elk 20 miljoen oude befkens kost(t)en.
   Indien de bewoners door hun voorraam kijken (zuidkant, en dus
   zonnekant) dan hebben zij zicht op héél de jachthaven (en, ipso-facto, hùn EIGEN jacht) Ieder ogenblik zijn er honderden ogenparen die toezicht houden uit schrik voor diefstal of vandalisme op hun (eveneens peperdure) jacht. —> dààr hebben zij Fikken niet voor nodig hoor, overigens, hij woont NIET rond de jachthaven want z’n ezel sch*** geen geld.
   Kijken de bewoners dan door hun achterraam (Graafjansdijk), dan hebben zij volop zicht op de “voorhaven”, inclusief de Marinebasis (èn wéér “volle zon” in de loop van de namiddag).
   Het eigenlijke “havengebied” is lijk een vesting: afrastering mèt prikkeldraad, plus dan nog de afrasteringen per onderneming
   (waarvoor men STEEDS nog een specifieke “pas” hoeft om er binnen te raken).
   Géén mensen- noch drugssmokkelaar geraakt er binnen, zèlf een “havenarbeider” wiens job op “kaai X” is, zou zich niet kunnen wagen op “kaai Y” (wééral geen bij-jobke voor Fikken, dju toch, want nochtans woont hij “maar” drie minuten-gaans van het begin van de Rederskaai)—> dat doodloopt aan het
   “Visserskruis”.
   Om het NOG èrger te maken voor Fikken, verzorgen ‘s nachts nog rondrijdende patrouilles van de (illegale) burgerwacht rond (tot grote ergernis van zowel stadpolitie als havenpolitie).
   Die burgerwacht grijpt NIMMER in, doch melden iedere verdachte daad (èn bezorgen aldus last aan de pakkemannen die véél liever met rust gelaten worden. —>zij moeten dan steeds (20km) van Brugge komen natuurlijk.
   Wees maar gerust, Anna, Fikken geniet overdag van z’n PC en de vogels in z’n tuin… ‘s avond verhuist hij dan naar “Bedlehem”

  • De tussenkomst van Filip DW werd bij uitzondering eens niet geknipt tijdens het journaal van de VRT en VTM. Niet omdat de redacties van beide zenders het asielbeleid willen aan de kaak stellen maar wel om Filip af te schilderen als een racist, wars van enig meegevoel met de sukkelaars. Nadien volgde trouwens nog een ervaringsdeskundige van UNHCR die haar grenzeloze verontwaardiging en medegevoel mocht kond maken en uithalen naar “dictators” die de oorzaak zijn van de exodus. En neen, ze had het niet over de EU-commissie…

 7. Ik heb een serieus vermoeden dat Knack de cyfers en beetje heeft aangepast .
  “”””””””nu blijkt dat meer dan 90 procent van de Belgen negatief staat tegenover migratie.””””” Ik veronderstelt dit het originele percentage is !
  “”””””‘Immigratie is namelijk iets positief , een aanwinst voor het land. Een land zonder migratie is rampzalig’””””” Hier eis ik van de minister wat meer duidelijkheid , wat is er positief aan migratie en welk is de aanwinst ? De gevangenissen zitten vol met Mohametten , een wandeling maken door Borgerhout of sommige wijken in Brussel is een avontuur met risico’s geworden ! Mijn leeftijdgenoten en ikzelf weten hoe het vroeger in onze jeugdjaren was , toen een moslim of tjoek tjoek nog een bezienswaardigheid was . Nu zijn wij die bezienswaardigheid aan het worden

 8. De oplossing is nochtans eenvoudig ! Ik was soldaat militien in 1962 , mijn stamnummer 421.87 (ingeval sommige lezers mij zouden herkennen) Iedere morgen …de vlaggengroet om eer te betuigen aan ons dierbaar fatherland , op de tonen van “La Bamba” door de trompetter van dienst. Ik geef de denkers van durven en doen een oplossing ! Opnieuw de dienstplicht invoeren , laten voelen wat tucht en orde zoal kan betekenen . Ik vraag me af hoeveel Mohametten het vlag van hun nieuw vaderland gaan groeten . Ik denk geen enkele ….dan kan de Francken nog eens nadenken over zijn positieve aanwinsten en de rampzaligheid ervan

  • Waarde René,
   dikwijls moet ik vaststellen dat senioren denken dat het leger nog altijd zoiets is als in ‘hun tijd’.
   Niet alleen zijn er nu geen miliciens meer maar alleen nog beroepsmilitairen en beroepsvrijwilligers (en vrijwilligsters).
   Maar hun roepnamen veranderen geleidelijk aan, men vindt er natuurlijk nog wel ‘n Dirk, René, Jean-Louis en Peggy en Nancy…
   Maar in de leeftijdscategorie van – 30 jaar ook heel wat Mohammeds..
   De vorige minister-legerbaas Pieter ‘Crembo’ de Crem heeft in het parlement ooit gezegd dat de legerleiding “weet heeft” van ‘n tiental Salafisten onder de vrijwilligers, dit zoals gezegd, voor zover de legerleiding “er weet van heeft”. Volgens de Crem was/is daar niets tegen te doen zolang deze Mohammeds letterlijk en figuurlijk mooi in de pas blijven lopen.
   En wees gerust René, voor zover dit in hun dienstrooster past, doen deze Mohammeds gewoon met de rest mee aan de vlaggegroet…

   Terloops.. dat moet daar in uw legerdiensttijd ‘n plezante boel geweest zijn met ‘n vlaggegroet op de tonen van La Bamba 🙂

   • Dat was toch de kuskesdans! Iedereen in een cirkel, één of twee dames trokken de boel op gang en pikten een aanvaardbare kuskandidaat uit de kring. Het vervolg is bekend.
    Nogal wat mannen trokken toen voor een vijftal minuten naar de wc…

 9. Maar dat die immigratie vrijwel uitsluitend bestaat uit moslims, dat doet bij de simpele ziel Francken geen belletje rinkelen. En dat landen die geen invasie toelaten, zoals China, Japan, zuid Korea enz, het ook goed kunnen doen, al helemaal niet.
  En dan te bedenken dat zelfs de democratische partijen in Francken een rechts beest zagen. Moet aan zijn weelderige haardos gelegen hebben.

 10. De mensen achter de cijfers komen vooral uit:Iran,Syria,Afghanistan en Somalië.Uit deze ‘verrijking ‘der poco’s kan je concluderen dat ‘Allah’ niet veel moeite moet doen om Europa te veroveren.
  Maar… als Theo erin slaagt de ‘verrijking’ te plaatsen-huisvesten, dan kan het niet moeilijk zijn elke Vlaming te voorzien van het brood noodzakelijke ongeacht welke sector* !
  *
  Zorgensector
  Serviceflats
  Sociale woningen
  Gehandicapte zorg
  en nog zoveel meer.

  • En nu zoekt hij ook nog 10.000 opvangplaatsen in privéwoningen, zoals in D. Beloond met 20 euro per dag voor de huiseigenaar/collaborateur?
   ‘Het Westen denkt dat de moslims alleen komen voor een beter leven, maar Allah heeft een ander plan’ (ex-premier Turkije)

 11. Als de firma Francken en Co zich wat meer had bezig gehouden met rechtvaardigheid in plaats van met broederlijkheid had Vlaanderen hoge toppen kunnen scheren.

Reacties zijn gesloten.