Droevig nieuws: schepen is opnieuw ziek

‘Schepen Van Campenhout is momenteel opgenomen’, zegt Antwerps N-VA-voorzitter Fons Duchateau. ‘Vermits hij onder behandeling staat, vinden wij het bijzonder onkies om daar nu op te reageren. Wij zullen over de invulling van het schepenambt communiceren op het gepaste moment.’ (…)

Onkies. Ach ja, als wij als gewone belastingbetaler herhaaldelijk zat op ons werk komen, of gewoon niet komen opdagen…zou de personeelschef dan aan de andere werknemers vragen om diens taken braafjes over te nemen, telkens weer ziekteverlof toe te staan? Vanaf welke terugval krijg je een C4?

En dan zet de GVA hem onder deze titel uit de wind: “Alcohol eist zware tol van Ludo Van Campenhout…” Zware tol? Wat met mensen die vechten tegen kanker, die drie keer per week nierdialyse moeten ondergaan, reumapatiënten… échte zieken dus, met échte jobs, met échte problemen – fysisch, psychisch en financieel…

Eigenlijk dacht Van Campenhout dat hij aan een slaapstoornis leed… “Mensen signaleren dat je een probleem hebt… Het is een geleidelijk proces… Hervallen? Neen, hoor, dat is niet de bedoeling. (02’30”)”

1 thought on “Droevig nieuws: schepen is opnieuw ziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.