4 gedachten over “Zonder valhelm

  1. Om deze stunt in een circus te zien betaal je al vlug 25 euro denk ik. Maar het is ook weer een voorbeeld hoe moslims aan alles hun kl**en vegen. Veiligheid, nog nooit van gehoord mijnheer. Verkeersregels, nog nooit van gehoord mijnheer. Voor wanneer dergelijke stunts op de weg in het apenland. We zijn “goed” onderweg lijk me.

  2. Als ex-inspecteur van de Antwerpse politie moet ik vaststellen dat ze vatbaar zijn voor een inbreuk van het verkeersreglement . De bestuurder noch zijn passagiers dragen geen helm .!!

  3. Uiteraard dienen de verkeersregels een nuttig doel en kan men ze beter ter harte nemen. En wat Moslims betreft; indien God de Vader inderdaad volkeren en rassen sticht niet slechts omdat Hem dat belieft maar ook omdat Hij daar hogere doelen door nastreeft voor die volkeren dan kan het voor aardse mensen geen goed idee zijn om ze willekeurig te vermengen.

    Anderzijds moet het ook worden opgemerkt dat een ongeluk bij dergelijk overladen motor veel minder maatschappelijke gevolgen veroorzaakt dan het het totaal verwilderd en losgeslagen sex- en abortusverkeer in de Westerse wereld. De Tien Geboden dienen een uiterst nuttig doel, maar er is geen autoriteit meer om deze geboden te laten gelden, terwijl men de nog weinige resterende Traditionele Katholieken onterecht de schuld van alles geeft.

    Terwijl een betrekkelijk arm Moslim-gezin bij voldoende voorzichtigheid en waakzaamheid toch nog aan het verkeer kan deelnemen – misschien zijn ze onderweg naar een min of meer oprechte bruiloft – beseft men hier in het Westen bijlange niet meer dat alle facetten van het hele leven ten dienste staan aan een veel Hoger Doel.

    • Juist. Trouwens, de video ziet er dan wel hilarisch uit, maar soortgelijke beelden zie je bv. ook in de katholieke Dom. Republiek. Niet per se met een groot aantal echtgenotes en kinderen, maar wel als een merkwaardig inventief vervoermiddel.

Reacties zijn gesloten.