11 gedachten over “Zogezegd

 1. D gaat de definitie van verkrachting aanscherpen: alle sexueel getinte handelingen gelden voortaan als verkrachting, ook als de vrouw NIET nee zegt. Bv omdat ze in een menigte is, of juist omdat ze alleen is, of in het huwelijk (!)…
  ‘Vrouwen zijn verwende prinsesjes op een verhoogje’ (journalistE in Elsevier)

 2. Ook in het Arabisch??? ‘t Zal geen lap uit maken, zelfs neen in het Arabisch verstaan de zandbakkers niet. Toch niet als het van een vrouw komt.

  • In de gloriedagen van la Loren was de kennis van die taal nog niet nodig.

 3. Kijk de Moslims in Duitsland Gepubliceerd op 9 jan. 2016 komen dan toch op straat om de aanval alvast te veroordelen.
  Als men nu 2016 een documentaire bekijkt over de Tweede Wereldoorlog dan zie je dat er mensen waren die het zich nu beklagen dat ze de Gek Adolf Hitler niet konden stoppen, ik vrees dat de Mensen in 2045 dit zullen herhalen maar dan gaat het niet meer over Hitler neen dan is zij het met hare Grote Kitteler, Mutti Multikulti Angela Merkel die het Duitse Volk en de rest van Europa Verkracht met de Waanzin waar alleen iemand met serieuze waanideeën in gelooft.

  https://youtu.be/ARpcyGqIztg

  • Ik begrijp die idiote Iraanse vrouwen niet meer. In Iran dragen ze hun kopvod half naar achter geschoven, als om te protesteren tegen de draagplicht, en eenmaal in het westen aangekomen gaat hij terug naar voor om zeker geen enkele lok te tonen. Wie kan hier nog volgen?
   En dan wil babyface Beke van de CD&V een ‘europese islam’!

 4. Een vredelievende protestmars van PEGIDA werd door de Politie op aangeven van de Duitse overheid op Mensen met geweld en waterkanon uit elkaar gedreven?

  https://youtu.be/YuAfil_nk8E

  1,700 Police Stop Cologne Pegida March

  (So the police of Koln were able to stop a demonstration of about 3000 people who were peacefully protesting the massive organized rape jihad of New Years Eve. But oddly were not able to stop the rape grope and rob by 1000 muslims on Silvester. Curiouser and curiouser)

  New Observer correspondent in Cologne, Germany—More than 1,700 police, under orders from the German government, turned out to halt a 3,000-strong Pegida demonstration in Cologne city center today—a marked contrast to the paltry 150 officers who were sent to the same venue to counter the nonwhite refugee-criminal attacks on New Year’s Eve.

 5. ‘Links rijdt zich zo graag te pletter tegen de muur van zijn eigen grote ideologische gelijk’
  ‘Hoelang gaat die haast principiële verblinding nog duren die links aan zichzelf oplegt als het over problematische culturele verschillen gaat?’
  vraagt Luckas Vander Taelen zich af.
  Het duurde dàgen voor de Duitse media durfden schrijven wat alle slachtoffers en ooggetuigen van de vreselijke gebeurtenissen in Keulen op Oudejaar al gezegd hadden: dat het hier ging over Noord-Afrikaanse of Arabische mannen.
  http://www.knack.be...

Reacties zijn gesloten.