Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Op de vraag “Wat zou u absoluut niet willen dat uw kinderen doen?”

“Ik zou als eerste denken dat ik niet wil dat ze op het Vlaams Belang stemmen. Maar je wilt natuurlijk ook niet dat je kinderen iemand vermoorden.”

Photo published for 20 levensvragen aan... Kristien HemmerechtsKristien Hemmelinksrechts, onverantwoord interessante schrijfster, moeders mooiste, in een vraag-en-antwoord ongemeen lezenswaard artikel in Knack , waarin ze zonder verpinken stelt dat iemand vermoorden even erg is als te stemmen voor het Vlaams Belang!

8 gedachten over “Zogezegd

 1. ‘Hemmerechts was in de jaren negentig voorzitster van de Vlaamse tak van de Anna Bijnsstichting, en heeft altijd een feministisch standpunt verdedigd’

  ‘Planetoïde (12354) Hemmerechts is naar haar genoemd’

  Wikipedia

 2. Verdomme, een extreem linkse trut die nu uitbrengt dat ik al 30 jaar aan het moorden ben. Het moest hoe dan ook ooit uitkomen.

 3. Wat is uw grootste mislukking

  –Mijn echtscheiding ! maar heb nadien mijn ex nog nooit zo gelukkig gezien !

  Wat zou U absoluut niet willen dat uw kinderen doen.

  –Iedereen kent mijn antwoord , ondanks mijn IQ , niet erg hoog ,maar toch……Ik moet toegeven dat ik soms erg domme uitspraken doe , die mijn medemens en hun overtuiging kwetsen , maar dat komt door mijn linkse opvoeding . We hoeven zelf niet na te denken , de partij doet dat voor ons

  Praat U weleens tegen uw huisdier

  –Uiteraard mijn hond luistert steeds met veel belangstelling zonder kritisch te worden

  Wat hebt U geleerd in het leven

  –In feite niets , dat blijkt uit mijn antwoorden en mijn linkse standpunten

 4. In feite gaat het hier om een individu met psychopathische trekken met daarbij vooral het geloven van de eigen leugens.
  Uit deze “uitspraken” blijken ook de enorme frustraties die wortelen in afgunst, nijd, haat en wraak. Typisch voor alles wat links is.
  Haar motto is dan ook, zoals van zovelen anderen: “Ik kruip voor alles wat Vlaams vreemd en vijandig is”, en de anderen moeten dit ook, vooral diegenen die niet willen kruipen.
  Ze puurt haar genot en bevredigt haar wraak, niet door zelf te kruipen, maar door anderen er toe verplichten, die niet willen kruipen.
  Vandaar haar razernij op het Vlaams Belang en op de kiezers van deze partij.
  Deze partij en de kiezers weigeren immers te kruipen, en dat is voor Kristien ondraaglijk. Vandaar ook dat niet kruipen erger is dan moorden, voor Kristien.
  Dit “niet kruipen” confronteert haar immers met haar eigen kruiperigheid, zelfvernedering en zelfverachting. Kenmerken die een dier vreemd zijn.
  De omvang van deze obsessionele wraak doet de Himalaya verzinken tot een “molshoop”. Dat deze alles vernietigende wraak tot de ondergang zal leiden van onze beschaving, is geen probleem. Haar motto (en dat van al de anderen soortgenoten) is gewoon :”Ik de put in, de anderen mee de put in”. Oh.. wat doet dit deugd!!! Dit is het toppunt van wraak= het beschikken over andermans leven.
  Of hoe de “politiek” gebruikt wordt om wraak te nemen, voor wat dan ook.
  Mijn ervaring wijst uit dat dit psychopathologische aspect danig onderschat wordt bij de analyse van maatschappij problemen. De afgunst en de nijd zijn immers een allesoverheersende drijvende, maar ook vernietigende factor achter het doen en laten van talloze mensen.
  Ter illustratie van de houding van Kristien :
  http://www.altersexualite.com/spip.php?article613
  met een citaat uit het boek ‘L’amant” van Marguerite Duras :
  “Cela va jusqu’à un étrange parallèle : « Collaborateurs, les Fernandez. Et moi, deux ans après la guerre, membre du P. C. F. L’équivalence est absolue, définitive. C’est la même chose, la même pitié, le même appel au secours, la même débilité du jugement, la même superstition disons, qui consiste à croire à la solution politique du problème personnel » (p. 85)(=einde citaat).
  Vooral de laatste zin is van belang!!

Reacties zijn gesloten.