5 gedachten over “Zo gaat de PVV het doen!

 1. Zou al direct in conflict komen met de PVV, want ik heb namelijk een koran. Kwestie om iets aan de weet te komen, om wat te vergelijken. Mij wordt namelijk voorgehouden hoe verbonden de drie Abrahamitische godsdiensten wel zijn, terwijl ik vind dat ze haaks op elkaar staan en er nogal wat goocheltrucs gebruikt worden om die verbondenheid te kunnen staven. En nu zou de PVV mijn koran in beslag nemen.

  Kunst valt ook uit de boot, hoewel echte Kunst nogal wat geld in de lade brengt. Denk maar aan de tentoonstellingen van oude meesters, de uitvoeringen van de Messiah of de schatten van Toetanchamon.
  Goed geen belastinggeld verspillen aan ham om pilaren in te pakken, katten in de lucht te gooien of aan een illustere kerel die met een zaag, vanop zijn bootje, de Schelde in twee stond te zagen, vind ik een goed idee. Maar een Vondel, een Schiller, een Adriaen Brouwer of een Van Gogh van kou en ellende te laten omkomen vind ik een brug te ver. En als ze dan goed en wel dood zijn, komen beleidsmakers aanzetten om een standbeeld voor hen op te richten. Kan iemand anders een centje aan hun werk verdienen.

 2. Ik ben het met de PVV 100% eens, sorry Anna.
  Hoe sneller die islam totaal verboden én verdreven wordt hoe beter voor onze seculiere samenleving, dat die EU misdaadinstelling als eerste moet aangepakt worden is een feit, dat de grenzen dicht moeten is een feit, dat de geldkraan naar parasieten dicht gedraaid moet worden is een feit, alleen…..wanneer gebeurt dat nu eens eindelijk?

  • @ Jean,

   ik heb die twee punten eruit gelicht omdat ik het daar niet 100% eens mee was. Daarnaast blijft ook voor mij nog 98% over.

   • Foei Anna! Op de duur gaan de mensen nog beginnen veronderstellen dat jij je bezighoudt met zelfstandig denken!
    Laat dat zware en vermoeiende denkwerk toch over aan onze voormannen (voor Franse en Duitse staatsburgers mogen het ook voorvrouwen zijn), zij doen dit graag in onze plaats.
    Maak het jezelf niet moeilijk en leef met de leuze:
    “leider beveel, euh… spreek, wij volgen u!” 🙂

Reacties zijn gesloten.