Wurlitzerdromen

crosley_wurlitzer_1015_jukebox_thumbWurlitzerdromen

Dromen.  Dansen, schuifelen op één steen, wang tegen wang.  Een excuus voor een ‘nadere’ kennismaking. Herinneringen.  In die tijd lag de haarlak als een dikke laag vernis op je kapsel.  Na zo’n dans plakte je haar aan je gezicht én aan dat van je danspartner.

Tom Jones, Tiger Tom, de wilde droom van elke jonge vrouw, de ruige Welshman, het vleesgeworden sekssymbool.  Hier zingt hij ‘I’ll never fall in love again.”, want liefde is,  als je jong bent, voor altijd, pourvu que ça dure. 

Kusjes van jullie Lolita

6 gedachten over “Wurlitzerdromen

  1. Waar is den tijd toen ik een plakker danste op die hit van Tom Jones .De hormonen stroomden door het bloed die soms tot orde werden geroepen door een klets op mijn pollen . Wie heeft dat nooit meegemaakt diegenen die ” ikke nie ” zeggen of denken , zijn stoute leugenaartjes !

    • We hebben hem gisteren nog op tv kunnen zien. Wat een man! Ook nu nog heel attractief, vindt Lolita. Hij stelde zijn boek voor: over zijn leven, maar zonder de pittige details. Wel gaf hij toe wel eens een scheve schaats gereden te hebben, maar zijn echtgenote Linda blijft zijn grote liefde ook al durft zij hem kletsen te geven als hij het te bont maakt.

    • Het was tijdens zulke dans dar er een mokkel zei tegen mij: “Gij zult niet lang meer leven, want… ik VOEL jouw einde naderen” 😉

Reacties zijn gesloten.