Wil de N-VA echt met deze PS het land b redden?

Wat u moet onthouden is dat Magnette eigenlijk een federale regering wil met een Vlaamse minderheid. Enkel bij hoge nood wil hij een Vlaamse meerderheid aanvaarden.

Je zou er kunnen aan toevoegen: “hoe durft hij?” … Tja. Omdat dit sinds 1830 in het wetboek van het gewoonterecht ingeschreven werd!

1 gedachte op “Wil de N-VA echt met deze PS het land b redden?

 1. Het toeval wil dat de redactie de tekst over Magnette van de PS maffia, dixit Frans Lozie, juist plaatst na mijn reactie op het Chovanec schandaal. Dit laat een nieuwe analyse toe. Als men beiden samen leest dan wordt er al wat meer duidelijk.

  Als Magnette kiest voor, of beter gezegd “beveelt”, om een Vivaldi constructie in stand te houden, in feite een communistische logemaffia bende en anti – Vlaamse oorlogsmachine die Vlaanderen bezet, dan zijn er hoofdzakelijk 2 motieven :

  1. De transferten :
  Deze moeten de corrupte puinhopen in Brussel en Wallonië in leven houden, ten nadele van de Vlaamse welvaart. Het grootste probleem hierbij is niet de PS maffia, van je vijanden mag men immers niets goeds verwachten, maar de verraders aan Vlaamse zijde, die met deze PS maffia collaboreren, en niet te vergeten, het klootjesvolk dat hiervoor stemt, en wiens stemmen gekocht worden op kosten van diegenen die niet voor de verraders stemmen.
  De transferten zijn dan ook een gevolg van dit verraad, waarbij de verraders door de PS & logemaffia’s beloond worden met een bevoorrecht statuut binnen het Belgische corrupt crimineel regime. Een bevoorrecht statuut waarop ze binnen een onafhankelijk Vlaanderen geen schijn van kans zouden hebben. Verraders die met de PS en logemaffia’s samen spannen om Vlaanderen te terroriseren, te plunderen en uiteindelijk te vernietigen, en waarbij de Belgische ziekte en dito kanker, in tussen ook al doorgedrongen tot in alle geledingen van de maatschappij in Vlaanderen. Het voornaamste probleem en gevaar hierbij voor de PS en logemaffia’s, zijn dan ook de boodschappers met de gevaarlijke waarheden, die moeten vernietigd worden. Zie de recente commentaren van het hoofd van de Stasi – Staatsveiligheid

  2. De beerputten :
  Sinds meer dan een halve eeuw, wordt het land met een rot corrupte regime, geteisterd door beerput schandalen, met een bloedige terreur, corruptie, fraude, zedenzaken en hoogverraad. Het overgrote deel van deze schandalen belandt in de doofpotten, die dan aangewend worden als chantage wapen. Uiteindelijk zit iedereen mee in bad, en moet niet alleen zwijgen maar of nog meewerken aan de komende schandalen. Zie de analyse over Chovanec. Intussen is het zover gekomen, dat geen enkele sleutelpost in het systeem nog kan bezet worden, als men niet corrupt is, of niet kan gechanteerd worden. Bij dit gigantische corrupte systeem spelen de PS en logemaffia’s een sleutelrol. Zie ook de recente EUSSR corruptie met Qatargate. Ze hebben er dan ook alle belang bij dat de deksels op deze beerputten “toegemetseld” blijven, vandaar ook de noodzaak van een Vivaldi bende.

  Over de criminele rol van de logemaffia’s in onze westerse maatschappij :
  https://henrymakow.com/2023/01/western-society-marinates-in-m.html?_ga=2.83294677.2136715296.1674400925-2118428918.1673617002
  met titel :
  “Western Society Marinates in Masonic Corruption & Treason” (=einde titel).

  Dit verklaart ook dat misdaad geen enkel probleem is voor dit rot corrupte regime, het maakt er immers een wezenlijk bestanddeel vanuit. Een bron :
  http://aanirfan.blogspot.com/2023/01/why-globalist-need-crime-to-further.html
  met video :
  https://www.youtube.com/watch?v=rOfpYIpaAPk
  met titel :
  “WHY GLOBALIST NEED CRIME TO FURTHER THEIR NEW WORLD ORDER” (=einde titel). Ik verwijs naar de inhoud van de korte video.

  De kenners weten wie er werkelijk schuil gaat achter de Globalisten !!!
  Via de misdaadterreur wordt in feite een Leninistische verrottingsstrategie gevoerd, cfr het motto : “Hoe meer drek op de mesthoop, hoe beter”.
  Het is dan ook meer dan naïef te denken dat de Vivaldi maffia bv. het drugprobleem in Antwerpen zou aanpakken. Logeman Bartje, de Grote Lijder, weet dit maar al te goed. België is dan ook een draaischijf voor alle mogelijke misdaad vormen, en alle maffia’s van over de ganse wereld hebben hier een filiaal. En buiten wat symbolische acties, blijft de “rode loper” uitgerold voor dit ganse misdaadimperium, cfr het motto : “Soort zoekt soort en soort verdedigt soort”.

  Op basis van de 2 voormelde motieven, moet het dan ook duidelijk zijn dat er een oorzakelijk verband is tussen de plunderingen en de misdaadterreur, met daarbij het verraad van partijen aan Vlaamse zijde, een verraad door omkoping, dan wel door chantage. Het is dit oorzakelijk verband dat dient aanbod bij alle discussies over de misdaad en de transferten, met daarbij de rol van de PS en logemaffia’s. Wanneer gaat men in Vlaamse en rechtse middens eindelijk gerechtelijke vervolgingen eisen tegen de PS en logemaffia’s in hoofde van de wetgeving op de criminele organisaties. Er bestaat al een dossier bij de P.G. Brussel. Of wacht men nog op nieuwe moordende strafexpeditie door een Fransdolle horde ???

Reacties zijn gesloten.