Wie trapt hier nu in?

Vert.: “Wegens het ongewoon hoog aantal te verwachten kiezers voor het referendum zal de stemming over twee dagen gespreid worden.

De ‘remain’ (blijf) kiezers worden verwacht op donderdag 23 juni,
de ‘leave’ (Brexit) kiezers op vrijdag 24 juni.
Op deze manier is het tellen van de stemmen veel gemakkelijker. en het geeft de ‘leave’ campagne het voordeel te weten hoeveel stemmen er nodig zijn om te winnen.”

2 gedachten over “Wie trapt hier nu in?

  1. Op het radionieuws (Nostalgie) kwam men om 13.00.u. al vertellen dat de opkomst van de kiezers bemoeilijkt werd door het slechte weer. Londen had te kampen met een aantal plaatsen met wateroverlast. Het zal tenslotte uitdraaien zoals de recente verkiezingen in Oostenrijk waar het tot een nek aan nek race kwam, maar op het “nippertje” FPÖ het toch niet haalde. Ik durf er voor wedden dat het nee kamp het zal halen. Indien ik me vergis zal ik zaterdag hier nederig mijn ongelijk toegeven. Beloofd.

  2. Geachte redactie,
    na mijn douche onmiddellijk op twitter gaan kijken en blijk dat de Britten voor Brexit gestemd hebben. Bij deze wil ik dan ook nederig mijn ongelijk toegeven. En ter verontschuldiging er aan toevoegen dat ik ongelijk heb vanwege mijn slecht karakter als het om dergelijke zaken gaat. Een mens kan niet altijd gelijk krijgen. 🙁

Reacties zijn gesloten.