Westerse islam?

Afbeeldingsresultaat voor twee gezichtenVolgens de woordvoerders van Deense moskeeën worden hun volgelingen aangemoedigd om te integreren in de Europese samenleving. Maar volgens een gezaghebbende insider spreken de meesten met twee gezichten. Twee moslims gaan undercover als getrouwd stel en filmen met verborgen camera in acht Deense moskeeën. Het leidt tot schokkende opnames. Als de vrouw vertelt dat haar man haar mishandelt, raden zeven van de acht religieuze leiders haar af om naar de politie te gaan. Ze wijzen de vrouw er zelfs op dat ze verplicht is om met haar man naar bed te blijven gaan. Eén van imams zegt dat kinderen vanaf tien jaar geslagen mogen worden als ze niet willen bidden. Het roept grote verontwaardiging op bij Deense politici. De regering laat een lijst opstellen van ‘haatpredikers’, die openbaar wordt.

5 gedachten over “Westerse islam?

  1. Ik moet eerlijk toegeven ze hebben wel een goed punt . Hoe achterlijk zijn wij westerse mannen , bij ons is het omgekeerde waarheid. (PS niet te letterlijk interpreteren aub)

  2. Heb de reportage enkele weken geleden op tv gezien. Vond ze helemaal niet zo schokkend, gewoon omdat je alles al wist. Had graag gezien dat de undercover vrouw wat tegenwerk had geboden, geprotesteerd had bij de raadgevingen die ze kreeg in plaats van ze te slikken.
    Voor het overige zie je een stad in een stad, met een imam die beweert dat integratie overbodig is omdat ze nu al met 300.000.

    En over integratie gesproken: van integratie spaar ons heer. Ik blijf ze liever herkennen zoals ze zijn en hun agenda niet doortrekken onder een geïntegreerde vlag.

  3. Het is typisch voor die achterlijke godsdienst , de wet van de sterkste en dat zijn uiteraard de mannen. De vrouwen hebben niet veel te betekenen , het zijn voorwerpen , sexspeeltjes , niemanddallekes …Dan willen onze knappe politiekers dat wij met deze troep in harmonie kunnen samenleven ….Vergeet het “Groen”, “Rood” en heel die horde Gutmenschen

Reacties zijn gesloten.