Welke Sherlock Holmes lost dit raadsel op?

Enkele tips. 

Jongere.  Nationaliteit onbekend.
Mes.  Steekpartij.
Onschuldige slachtoffers.
Geestelijk ziek.
Terrorisme wordt niet uitgesloten.
Vriendelijk verzoek rustig en waakzaam te blijven.                                                     Men zoekt naar het motief.

Ditmaal in Londen.  De rest is een herhaling van vroeger gestelde raadsels.

BBC      –      De Morgen    –    Daily Mail

Nog dit: Bij de Daily Mail mag je ook de reacties van de lezers lezen.  Voor zover ze al dan niet  ‘gekuist’ zijn.  Eentje halen we eruit wegens het Britse humorgehalte:

“Police have confirmed he has mental health issues as he wants to remain in the EU” 

(De politie heeft bevestigd dat hij mentale problemen heeft want hij wil in de EU blijven.)

5 gedachten over “Welke Sherlock Holmes lost dit raadsel op?

 1. “Signaleer alstublieft gelijk wat verdacht is aan de politie, kon ik lezen in de “morgen” maar dat zijn er een paar honderdduizend .Vanaf heden wordt het woordje “moordenaar’ geschrapt en vervangen door “verwarde” dat klinkt veel vriendelijker en kan onmiddellijk gelinkt worden aan hulpbehoevend . Dat zullen de Gutmenschen , rode en groene partijen zeker toejuichen , want het zijn tenslotte menschen “”.Vriendelijk ( verzoek) rustig en waakzaam blijven”” waren de wijze woorden van de Londense burgemeester … , tot wij aan de beurt komen , want wij zijn “onschuldig” en braaf , dus een mooie prooi voor verwarden.
  Nopens zijn identiteit is volgens de morgen niets bekend , maar hij wil in de EU blijven , dus hij komt van buiten de EU , vermoedelijk een Eskimo , wie durft beweren , dat hij mogelijk een getaande asielzoeker zou zijn , dat is zonder twijfel een racist . Ik ga via het VB een wetsvoorstel indienen , Hiltler , de beulen van Breendonk , Stalin en de zoveel anderen die duizenden , miljoenen mensenlevens op hun geweten hebben moeten gezuiverd worden van elke blaam , want zij waren tenslotte verward en waren dus niet verantwoordelijk voor hun daden , wat zij niet kregen was een gepaste behandeling . Voor Erdogan is het misschien nog niet te laat !

 2. Die neergestokenen onmiddellijk postuum aanklagen , aanhouden , beboeten want het is “algemeen bekend (offenkundig in het duits)” dat ze zullen gescholden en beledigd hebben….

 3. Wat wil men ??
  http://inselpresse.blogspot.be/2016/08/daily-mail-eine-million-illegale.html
  met citaat :
  “Von Martin Robinson, 3. August 2016 45 min
  Es ist gut möglich, dass bereits eine Million illegale Migranten in Großbritannien leben und die Wahrscheinlichkeit, dass sie abgeschoben werden ist gering, meint der ehemalige Leiter der britischen Grenzbehörde.
  Die Zahl liegt um mehr als ein Drittel über einigen vorigen Schätzungen und wird Fragen zu Theresa Mays Einwanderungspolitik aufwerfen für die Zeit in der sie Innenministerin war” (=einde citaat).
  Zie ook de verwijzing naar de huidige eerste minister Theresa May!!!
  Men dient zich dan ook geen illusies te maken, zelfs de Brexit zal hier geen verandering in brengen.
  Als men dan zoals Biedermann wetens willens de Brandstifter binnenhaalt, moet men nadien niet klagen dat het “kot in brand staat”.
  T.a.v. Eddy Luyten :
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/er-beschimpfte-muenchen-taeter-am-parkdeck-jetzt-wird-er-wegen-beleidigung-angezeigt-a1918314.html
  met citaat :
  “Er beschimpfte Ali S. auf dem Parkdeck: Der Münchner Anwohner, der den OEZ-Attentäter kurz nach den Schüssen vom Balkon aus beschimpfte, wurde wegen Beleidigung angezeigt. Das berichtet die Münchner TZ.”(=einde citaat).
  Hier past enkel een citaat bij van een ervaringsdeskundige uit de Goelag :
  “”Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn”(=einde citaat).
  Dit citaat vat de ganse problematiek samen in één zin. Dit verklaart ook de razernij en vervolgingen tegen de Vlaamse Verdedigings Liga.
  In feite zitten we hier dan ook in een communistische terreur, waarbij “racisme” (sic) één der wapens is, die worden ingezet.

 4. Eén zekerheid is er intussen wel: dit alles heeft niets
  maar dan ook niets met de islam te maken..!

 5. Op Russell Square, in het hart van de Britse hoofdstad, raakten meerdere mensen op 03/08/2016 Rond 22:30 (lokale tijd) betrokken bij een steekpartij. Vijf mensen raakten gewond en een vrouw overleed ter plekke. De dader, een 19-jarige man, is gearresteerd. Hij zou mentale problemen hebben, maar terrorisme wordt vooralsnog niet uitgesloten door de politie. Dat melden de Britse media.
  Rond 22:30 (lokale tijd) kreeg de politie een melding binnen over een man met een mes in Russell Square in het stadsdeel Camden. Even later kon de dader, een 19-jarige man van onbekende afkomst, worden aangehouden.

  Hier mijn Mening die bij HLN niet opgenomen werd.
  Hier gaan we weer! Begrijpen ze bij de Media hoe discriminerend dit werkt/overkomt hoe jullie telkens weer de waarheid geweld aandoen.
  Alleen als het in Jullie vooraf afgesproken communicatiewereldje past dan zien Jullie het verband “wel” of helemaal “niet”.
  Aan de hand van twee extreme voorbeelden 1 al dan niet racisme of 2 al dan niet terrorisme, bij het eerste gaan Jullie steeds in overdrive en bij het tweede stoppen ze de persen!
  Denkt men nu dat wij de Burgers echt zo lomp zijn.

Reacties zijn gesloten.