Wat is socialisme?

socialisme werkt niet
Wakkerpedia legt het nog eens uit.

Socialisme is de samenzweringstheorie van het uitbuiten van de jaloezie op iedereen die het beter heeft dan jijzelf. Deze multiculturele pseudowetenschap bevat extreem-linkse, anti-liberale, maar vooral andermans financiële elementen. Verdeeldheid zaaien is hun devies en de verpaupering van land en volk hun doel.

Socialisme ziet mensen als slachtoffers van een boosaardig systeem dat zij zelf bewust creëert en in stand houdt. Socialisten maken het leven voor mensen met ambitie daarom zo moeilijk mogelijk en pamperen de onrendabelen om ze onrendabel te houden. Dit complot noemen zij “solidariteit“.

Volgens het socialisme zijn de “moslims” de bron van alle menselijke beschaving en zouden alleen “islamitische” mensen in staat zijn cultuur en wetenschap te bevorderen. Het Volk, door de socialisten als niet waardevol aangemerkt, mag alleen maar toekijken en betalen voor de linkse hobby’s.

In de praktijk heeft het socialisme nooit iets anders voortgebracht dan politieke dwangsystemen: enorme met mijnenvelden, wachttorens, en prikkeldraad omringde concentratiekampen. Het socialisme is daarom gelijk aan het (nationaal) socialisme en het communisme. (Nationaal) socialisme en het internationaal socialisme zijn dus twee zijden van dezelfde medaille

Desondanks, of juist daardoor, bezit elke socialist een volkomen misplaatste zelfverklaarde morele superioriteit: “Wij maken wel uit wat u mag denken en wat niet. Wij maken wel uit of u ergens aan mag deelnemen; als dat niet in ons straatje past moet u wegblijven, uitgesloten worden en doodverklaard.” Het fundamentele probleem met socialisme is dat je op een gegeven moment al het andermans geld hebt uitgegeven. Maar de socialisten zullen niet rusten tot ìedereen berooid en afhankelijk van de staat is.

Lees verder;

http://www.wakkerpedia.nl/index.php/Socialisme

 

6 gedachten over “Wat is socialisme?

 1. Ik zou het niet beter kunnen formuleren !

  Zuurpruim van Rompaey zei ooit in een van zijn heldere ogenblikken, dat het socialisme een parasitaire beweging is, die wegneemt wat anderen verdiend hebben om er zelf beter van te worden.
  Helmuth Kohl zei ook zeer terecht dat het gemakkelijker is om een hond voorbij een stapel worsten te doen lopen, dan een socialist voorbij een pak geld

  Zo zie je maar !

  • Is ook mijn gedacht, en al die pro Europese partijen zijn in hetzelfde beddeke ziek

 2. Ik heb reeds vroeger aangehaald dat Nazi’s socialisten waren, de woorden zijn zelfverklarend. Dat socialisten een afkooksel zijn van het communisme heb ik ook al aangehaald. Als je even alles bekijkt en ontleedt dan kom je vlug tot die conclusie. Trouwens een oercommunist, Nikita Khrushchev, heeft ooit tegen een Amerikaanse president gezegd: ““Wij kunnen niet verwachten dat het Amerikaanse volk plots van kapitalisme naar communisme zal overstappen, maar wij kunnen hun verkozen leiders bijstaan door hen socialisme in kleine dosissen te geven tot ze op een dag wakker worden en zich realiseren dat ze in een communistische Staat leven.”

   • Inderdaad en het is van cruciaal belang dat de bevolking zich realiseert wat er aan het gebeuren is voor we allemaal in een “goelag” moeten proberen te overleven.

 3. Het is niet volledig “”” SPa , wat onze partij zo anders maakt , zo begon kleine Tobback zijn meest recentelijk partijcongres .Daarna volgt bijna letterlijk de toespraak van Bruno , zoals Golfbrekers deze overnam van Wakkerpedia . We moeten toegeven dat de partij-voorzitter een eerlijk mens is , vol met zelfkritiek.
  Eerlijkheid duurt het LANGST zal hij gedacht hebben toen hij zijn speech met een grote rode ganzenveer op perkament schreef . Nietemin kreeg hij een staande ovatie . Het bewijs was geleverd , de gemanipuleerde rode geesten blijven hun partij trouw!

Reacties zijn gesloten.