Wat is islamisering?

Duizenden leraren gaven in het onderzoek aan dat ze zich onveilig voelen bij de behandeling van maatschappelijk gevoelige thema’s. Het gaat om onderwerpen als de Holocaust, islamofobie, fundamentalisme, antisemitisme, rechts-extremisme, homo- en biseksualiteit en vrijheid van meningsuiting.  Lees verder…

6 gedachten over “Wat is islamisering?

 1. Gelukkig heerst er een ijzeren omerta in alle takken van het onderwijs, en durven ze de problemen pas aan het licht brengen als ze in pensioen gaan.

 2. ‘Esau zal Jacob altijd haten’ komt zowel in het jodendom en de islamitische wereld sterk aan bod, die shibboleth (leuze) wordt ingepompt, is het niet door de ouders dan is het door de imam.
  De tweede en derde generatie moslims leven in een blanke wereld die hen zoveel persoonlijke rechten heeft verleend die ongekend zijn in hun thuislanden. Ondanks dit feit hebben ze een totaal gebrek aan dankbaarheid.Daarenboven hebben de politiek correcten hen het complex ingelepeld dat ze op alle gebied achteruit zijn gesteld. Wat hun raciale rancune aanwakkert en ze er vanuit gaan meer rechten te hebben dan de burgers van het land waar ze neerstreken.
  Welk onderwerp men ook met hen aansnijdt : Esau zal Jacob altijd haten. Dat is islamisering.

  • Dank van moslims voor persoonlijke vrijheden zal er nooit komen: een goede moslim wil volgens de sharia leven punt.
   MOSLIM=Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

 3. Met islamisering wordt niet alleen de toename van de moslimpopulatie bedoeld, en ook niet de militaire verovering van het land door moslims of de stichting van een islamitische staat. Islamisering is een proces waarbij de religie sluipenderwijs alle aspecten van het leven gaat domineren.

  Islamisering van het denken zal het einde betekenen van alle creativiteit, originaliteit en scheppingskracht, want creëren en scheppen zijn goddelijke eigenschappen waarop Allah octrooi heeft genomen. Daarbij duldt Hij geen concurrentie van de mens. Islamisering is het proces waarbij islamitische waarden en normen op den duur de overhand krijgen boven alle andere waardensystemen, in alle aspecten van het leven.

  Dit proces is al een tijd bezig in het Westen. En het wordt bijna dagelijks gedemonstreerd in een reeks van incidenten.

  Bijvoorbeeld wanneer een moslimapotheker weigert de morningafterpil of condooms te verkopen, wanneer een moslimdokter weigert aidspatiënten te behandelen of abortus te verrichten, wanneer geneeskundestudenten weigeren delen van het curriculum te doen omdat die in strijd zouden zijn met hun geloof, wanneer moslimtaxichauffeurs weigeren blinde cliënten met hun geleidehonden mee te nemen omdat honden onrein zijn volgens hun geloof, wanneer het bijna onmogelijk wordt om kritiek te uiten op de islam of op moslims zonder bedreigd te worden, wanneer het bureau Jeugdzorg de hulp van imams moet inroepen omdat het anders zijn werk bij Marokkaanse gezinnen niet kan verrichten, wanneer gemeenteambtenaren weigeren vrouwen een hand te geven, wanneer leraressen en andere overheidsambtenaren tijdens hun werk de islam vertegenwoordigen door hun hoofddoeken te dragen, terwijl ze de staat zouden moeten vertegenwoordigen, wanneer Fortis het spaarvarkentje afschaft dat hij cadeau gaf aan kinderen omdat dit voor moslims een onrein dier is, wanneer musea foto’s van de muur halen en schilderijen weigeren uit angst voor reacties van moslims, wanneer posters van klassieke naakten niet meer in de metrostations mogen hangen – en de lijst kan nog veel langer worden.

  Dit zijn allemaal incidenten die de laatste jaren in westerse landen zijn voorgekomen, ook in Nederland. En het zijn allemaal tekenen van het voortschrijdende islamiseringsproces.

  • Dat moslim dokters weigeren een abortus provocatus uit te voeren, vind ik persoonlijk een goed punt. Het is niet omdat de westerse decadentie het uit de strafwet heeft gehaald – en misschien in de toekomst het weigeren van het uitvoeren van een abortus in de strafwet plaatsen – je geweten het daar moet mee eens zijn.

 4. waarom moeten wij de joden beschermen tegen is.zij zijn opgeleid door israel om de omliggende landen te verzwakken zodat goed uitkomt voor hun veiligheid.lees alfred vierling

Reacties zijn gesloten.