Wat een totalitaire staat zijn burgers aandoet die oppositie voeren.

slavernij

‘Met alle middelen’, is de arrogante uitspraak van toback jaren geleden.
Als een lakei van het regime dit luidop zegt weet dan dat er vooraf in de wandelgangen en de loges over gesproken is, weet dan dat het justitieel apparaat al in werking is gezet om het probleem aan te pakken, weet dan dat de staatsveiligheid in werking is, weet dan dat operatie beschadigen aan de gang is, weet dan dat alle gestelde lichamen en machten betrokken zijn om het probleem uit te roeien.

Het gaat moeilijker als het om bekende personen of organisaties gaat, de individuele burger wordt gebroodroofd en psychologisch murw geslagen.
Bij beschermelingen van het regime echter worden de rangen gesloten om hen wit te wassen. Een jaartje uit het nieuws of naar het buitenland en de domme massa is het vergeten, (Van Den Broecke met zijn geldverbranding), of weggepromoveerd (Leterme, verhstdt en tal van mindere goden die lastig waren/zijn. Hun keuze is/was dan ook niet zo moeilijk, status en geld of broodroof, sterke karakters die voor het laatste kiezen.

Dat is de gang van zaken.

Neen ze gaan niet meer openbaar executeren om het probleem (dr. Borms) openbaar op te lossen en als voorbeeld te stellen, het is veel geraffineerder geworden, de burger is mondiger geworden en er is internet. Er zijn, of moet ik zeggen waren, burgerrechten in de grondwet ingebouwd.

Maar zoals in een dictatuur waardig wordt de grondwet dan maar bijgeschaafd, in stilte, zonder veel tamtam, met enkel een paar regeltjes in het staatsblad die iedere burger geacht is gelezen te hebben.Dan kan men uitpakken voor de rechtbank, kijk mijnheer de juge dit is een gevaarlijke hond, hij bijt als hij geslagen wordt.

Als men eenmaal in dat net gevangen zit is er geen ontkomen meer aan, alle registers worden opengetrokken, je leven word doorgelicht om te zoeken naar het minste detail dat bruikbaar kan zijn, er wordt een beeldvorming geschapen die moet dienen voor de media, om later de terminale slag te kunnen rechtvaardigen en de openbare opinie te beïnvloeden .Als later het probleem definitief uitgeschakeld moet worden lijkt het de evidentie zelf.

Wat zei u, ze gaan niet meer zover?

Wie niet inziet  hoe ver dit kan gaan, moet de zaak dutroux nog eens doornemen, de betrokkenheid van de finefleur van belgië is bekend in die smerige zaak, tot en met het koningshuis. In totaal zijn negen mensen ge-verongelukt of ge-zelfmoord. Zij gingen getuigen of waren op weg naar de rechtbank. Rechters werden ontslagen uit de zaak, gendarmes werden overgeplaatst en bevorderd, de getuigen die door de media bekend geworden waren zijn opgevoerd als dement, dossiers zijn verdwenen. Dat was het ondergronds werk van de staatsveiligheid, de graafwerken op zoek naar lijken was de façade.

Dat was een belgische crisis die vakkundig in de doofpot beland is, de echte schuldigen zijn nog aan de macht of in de adelstand verheven, de gemediatiseerde zondebok zit vast in de moderne vergeetput. Het recht heeft gezegevierd. De belgische vlaggen kunnen weer fier gehangen worden op 21 juli

Als een veroordeling minder dan zes maanden gevangenis is wordt de straf niet uitgevoerd, moordenaars en rovers, verkrachters en andere criminelen kunnen vrij na 2/3 van hun straf uitgezeten te hebben, maar er is altijd plaats voor de vijanden van het regime. Het belgisch nationalistische regime heeft nooit en zal nooit vergeven. Alle landen hebben kort na de tweede wereldoorlog amnestie verleend. Deze onstaat, gedirigeerd door de francofonie teert op wraak en zal nooit vergeven.

De staatsveiligheid in dit land dient enkel om de binnenlandse oppositie van het regime aan te pakken, de echte criminelen en spionnen kunnen het land in en uit en staan zelfs op hun loonlijst, rechters, politiek benoemd, en journalisten zijn de gefinancierde vazallen. Vlaanderen wordt getolereerd zolang ze economisch nuttig is maar zal geruïneerd worden als ze geen nut meer heeft, laat ons dat goed beseffen, weg sociale zekerheid, weg pensioenen, terug naar de 18de eeuw.

Guy de la tourette

Als men terugkijkt hoe men verhofstadt ( de burgermanifesten) en leterme (samengaan met NVA) klein gekregen heeft geloof ik niet meer in de zachte aanpak voor een onafhankelijk Vlaanderen.

GEITENBOER STELTEN

Het is nu wachten tot de staatsveiligheid aan mijn deur staat om het probleem aan te pakken.

5 gedachten over “Wat een totalitaire staat zijn burgers aandoet die oppositie voeren.

  1. Natuurlijk zijn de bekende ex-Vlamingen, terug boven water gekomen, zowel in de politieke,economische en culturele wereld, om zich als gemuteerde padden extreem Belgisch te laten over komen. De kleine Vlaams nationalist daarentegen geeft niet toe aan de lieden van de Staatsveiligheid, de vakbonden en het gerecht en blijft zijn gedachten trouw, ondanks de gespleten tong van de NVA.

  2. Jean Marie, de tong van de NVA is niet alleen gespleten ze is nog vals ook

Reacties zijn gesloten.