Waarom we geen kranten meer kopen

Nieuw boek Abou Jahjah: 3 (!) pagina’s in De Standaard.
Nieuw boek Barbara_Pas: 0 artikels in kranten.
U wordt belogen. Elke dag opnieuw.

Ter illustratie enkele voorbeelden:

 

3 gedachten over “Waarom we geen kranten meer kopen

 1. Weer een staaltje van wat dringend nodig is: ontsmetting! Schoonmaak! Eigen volk in Vlaanderen, dat er heel normaal aangepast leeft en woont. Dus het essentiële heel goed onthouden, de rest is alleen maar oplichterij, bedrog en smeerlapperij.

 2. Hoe zou dat nu toch komen dat die vuiligheid van een krant zoals die linkse smeerlapperij de standaard nooit of te nimmer in mijn huis binnenkomt? Al zouden ze hem gratis in de bus steken dan zou ik hem op straat smijten en mijn brievenbus ontsmetten.

 3. En waar ligt de oorsprong van dit bedrog? Hier.
  De oorsprong van het politiek-correcte denken ligt in het werkstuk “Repressive Tolerance” (let op de titel!!) van de marxist Herbert Marcuse uit 1965. Eén van de helden van de linkerzijde tijdens de mei-68 dagen. Hij was het toenmalige boegbeeld van de Frankfurter Schule. Net zoals de Italiaanse marxist Gramsci, die reeds in de jaren twintig hier een voorbeeld was van wat men noemt het “cultureel marxisme”.
  Mag ik bij deze nog even een hommage brengen aan de moedige intellectuele Oriana Fallaci, die jammer genoeg nu een beetje in de vergetelheid is geraakt. Zij omschreef het zo:
  “Met hun onbeschaamdheid, hun aanmatiging, hun INTELLECTUEEL TERRORISME, hetzelfde intellectueel terrorisme dat ze uitoefenden tegen iedereen die niet zo dacht als zij. Zodat iedereen die niet communist was, werd beschouwd als reactionair, een idioot, een troglodiet.”
  Hopelijk kan Angeltjes, excuus Golfbrekers, nog lang het vrije woord verdedigen.

Reacties zijn gesloten.