Waar of niet waar?

Tetanus inenting of anti vruchtbaarheidsmiddel?

Un exercice de stérilisation de masse, déclarent des médecins kenyans qui ont trouvé un agent anti-fertilité dans le vaccin contre le tétanos.

Des pays africains sont sans nul doute, depuis des décennies, des laboratoires in vivo d’expérimentations de masse (stérilisation, mutations génétiques, infections, virus, etc.) qui sont dirigés par des firmes pharmaceutiques privées, par le département militaire des maladies infectieuses et qui sont financés par les Bill Gates de ce monde.  Lees meer…

14 gedachten over “Waar of niet waar?

 1. @ Redactie, dit vond ikzelf ook Interessant een realist in dit geval Mr Dinesh D’Souza tegenover de gewezen terrorist Bill Ayers. ik vraag u niet dit te plaatsen. maar dit toont gelijk aan het verschil tussen iemand die helder nadenkt en iemand zoals Bill Ayers die in hokjes denkt en iedereen die niet mee is

  https://youtu.be/LWxCxMy-_s0

 2. En tenslotte dit nog, hoelang nog vooraleer de Politie de opdracht krijgt om op de Mensen te schieten! ja de Mensen die durven opkomen voor hun Land alsook hun eigen Cultuur en de Veiligheid voor onszelf en onze Kinderen en Kleinkinderen, (Onze Westerse Waarden) mag het nog even
  En kijk hoe de politie zich voor de kar laat spannen het lijkt Nazi -Duitsland wel.
  https://youtu.be/-JIXErCctBk

  • Richard,
   De politie laat zich niet voor de kar spannen… dit gebeurt volledig vrijwillig. Na jaren van “diversiteit” en infiltraties door mollen op alle sleutelposities, blijft er alleen nog een politie over die enkel nog kan ingezet worden tegen het eigen volk. Tegen het echte gevaar is deze politie geen partij meer.
   De weinige “betrouwbaren” die er nog overblijven, vormen geen tegengewicht meer voor de 5de colonne binnen het veiligheidsapparaat. Deze “betrouwbaren” worden ten andere op alle mogelijke manieren tegengewerkt.
   Ik heb naar dit aspect reeds meermaals verwezen in andere reacties. We gaan hier dan ook dezelfde weg op als in Congo in 1960 met de “Force Publique” die zich toen keerde tegen de blanken!!
   Vergeet ook niet dat de politie de bevelen moet uitvoeren van de bestuurlijke en politieke overheden.
   De tijd dat er leidinggevenden waren met “kl… aan hun lijf” is ook al lang voorbij.
   Uw vergelijking met Nazi Duitsland gaat niet volledig op.
   In Duitsland is de politie de bevoegdheid van de Länder.. waar er praktische overal SPD-Linke en Grüne meerderheden aan het bewind zijn, die de methodes van de DDR toepassen.

   • Als we Nazi-Duitsland- of moet het National Socialistisch zijn want waar die Z vandaan komt is mij een raadsel- dus als we dat niet hadden waar zouden we dan alle slechterikken nog vandaan moeten halen? Van één ding ben ik nochtans zeker: toestanden zoals wij ze nu in vredestijd -ik benadruk even vredestijd en geen oorlogtoestanden- beleven zouden in dat nationaal socialistisch Duitsland niet mogelijk zijn geweest.

    • Anna,
     Inderdaad, toen was dit totaal onmogelijk geweest, maar dan hebben we het wel over Duitsland, en niet de decadente beerput van nu!!
     Een anekdote : Toen ik in de jaren 80 al, in Brussel in contact kwam met Franstaligen dan nog, die hadden kunnen genieten van de multiculturele rijkdom en die ook de “oorlog” hadden mee gemaakt kreeg ik te horen(geef de Nl vertaling) :
     -Tijdens de oorlog mochten we ingevolge de avondklok niet naar buiten, maar nu durven we niet meer buiten komen, en dat is veel erger,
     -Tijdens de oorlog hadden we de Gestapo, maar als ge hun met rust liet, lieten ze je ook met rust,maar dat kunnen we van het “crapule” niet zeggen.
     -Sommigen gingen zelfs zover te zeggen : “Hij” moet terugkomen !!! Sommigen hadden het zelfs over “Mijn nonkel Dolf”(sic).
     Deze reacties illustreren dan ook de ontreddering en de wanhoop van velen!!
     Intussen zijn we 30 jaar verder, en is het van kwaad naar erger gegaan!!
     En de bodem van de beerput is nog niet in het zicht.

 3. De Staat keert zich tegen zijn Burgers, wij het Volk die durven opkomen voor onze westers waarden en rechten alsook onze Cultuur worden weggezet als Nazi’s racisten onverdraagzamen, voor alles wat niet van toepassing is op de meerderheid van het Volk dat daarvoor de straat opkomt.
  De Media draait op volle toeren de Propaganda kent geen grenzen overal zitten hun pionnen, waar de bevolking recht op heeft te weten wordt doelbewust verzwegen en andersom Lügenpresse Leugen-Pers alles wordt gedirigeerd van bovenaf. kijk hier wordt een Gepensioneerde Generaal 76J van de straat geplukt omdat hij het aandurfde mee op te stappen en ook zijn (vrije) mening te verkondigen in Calais

  https://youtu.be/0hIKwsQgcUI

  Dit is wat ik daarmee wil aankaarten het lijkt dat de Gestapo’s het heft weer eens in handen hebben, kijk hoe de (Politie) reageert tegen de bevolking zij volgen blind de bevelen op Befehl ist Befehl.

  • Ik zie in dat politie handelen geen enkele overeenkomst met de Gestapo.
   1- de Gestapo was een geheime politie en die loopt niet in uniformen rond.
   2- ik heb het al eerder geschreven maar een onwaarheid die ons werd ingelepeld is moeilijk ui te wissen: buiten Duitsland was er GEEN Gestapo. Het woord spreekt voor zich GE(afkorting voor Geheim) sta (afkorting voor Staat) po (afkorting voor Polizei). Vermits bezette landen niet tot de Duitse Staat (of Reich) behoorden , liep die daar ook niet rond. Daar had men de Sicherheitsdienst, niet vergelijkbaar met de Gestapo.

 4. Over de aanhouding van de generaal, een vroegere bevelhebber van het Vreemdelingenlegioen, en de angst dat dit legioen, ondanks alles nog steeds veroorzaakt :
  Hartgeld rubriek Multikul dd. 07.02.2016 :
  “[10:37] Leser-Zuschrift-DE zur Verhaftung eines 4-Sterne-Generals bei PEGIDA:
  “Pegida in Calais ist wie wir in den Medien gesehen haben eskaliert.
  Unter anderem wurde als Teilnehmer der General Piquemal (4 Sterne) verhaftet weil er sich den Anweisungen der Polizei Widersetzte.
  Hochdekoriert und Kampferfahren und Ex Chef der Fremdenlegion und der regulären Fallschirmjäger.
  Diese schlägt gerade heftigste Wellen bei Facebook in dern Frz. Armee-Gruppen dort
  [11:38] Leser-Kommentare-DE zur Verhaftung:
  (1) Deren Generäle sind wenigsten nicht wie bei uns fast ausschließlich Memmen und Systemkriecher mit Angst um die eigene Karriere.
  Respekt vor dem französischen General. Daran sollten sich unsere hohen Offiziere mal ein Beispiel nehmen.
  (2) Das ist das Dümmste, was man nur machen konnte. Man hat aus der Algerien Krise damals nichts gelernt?
  Das könnte noch sehr hohe Wellen schlagen! Die Fremdenlegion wurde durch einen König eingeführt. Welch eine Ironie es wäre, wenn eine Fremdenlegion putschen würde, um das französische Volk zu retten!
  (3) Zum Thema 11,38 Uhr betreffend Putsch der Legion. Dieses ist nicht mehr möglich weil die Franzosen von dem Algerien-Putsch gelernt haben. Die Fremdenlegion ist absolut Handlungsunfähig ohne die Unterstützung und Kommandement der regulären Armee und die Offiziere werden alle 2 Jahre ausgetauscht und verschwinden wieder in die reguläre Armee.
  Anfang der 80er Jahre als Mitterand als Präsidentenanwärter (er wurde es…) die Legion Abschaffen wollte, wollten unter anderem die USA diese ausser Offiziere übernehmen. Zu dem Zeitpunkt hatte die Legion auch genug Geld, Landstriche, Firmen um mindestens 2 Jahre finanzielle ohne Einschränkung Überleben zu können. Das wurde dann schnell abgeschafft…. und seitdem steht im Arbeitsvertrag ausdrücklich Armee Francaise, Region de Marseille, unterschrieben von einem Buchhalter der frz Armee
  [12:45] Auch in Frankreich wird es zum Putsch kommen, wenn die Zeit dafür reif ist. Das dürfte überall gleich ablaufen.WE.
  (4) Der Pirat zu (3): genau das ist der Grund, warum die Fremdenlegion so “gefährlich” ist. Habe welche in Afrika kennengelernt. Deren Kodex gilt immer; sogar nach dem Ausscheiden! Der Zusammenhalt gilt ewig. Die Versetzung der Offiziere bewirkte über Jahre genau das Gegenteil! Die ganze Armee ist mit dem Geist der Treue und Loyalität durchsetzt!
  Das ist etwas ganz anderes als die bekannten regulären Armeen…”(=einde citaat).
  Achter deze aanhouding gaat dan ook heel wat meer schuil, dan een “zogenaamde orderverstoring” of ” de deelname aan een “Pegida betoging”.
  Ik verwijs naar de voormelde commentaren. Het kwam er dan ook op aan de geest(of de duivel) in de fles te houden. Deze generaal alleen al, is gevaarlijker dan het ganse Front National te samen. Zet hem dan nog te samen met de Jean Marie..en het hek is van de dam.
  Bovendien zit alles wat links en loge is, nog steeds te worstelen met Petain!! (=nog een nachtmerrie !!).
  Als een links en loge regime schrik heeft van een 76 jarige .. dan moet het gevaar voor hun verborgen agenda’s zeer groot zijn.

   • @ Ropie,

    in de rubriek ‘wat het westen moet weten’ zouden ze best eens een paar andere onderwerpen aansnijden ter afwisseling op de islam.

   • Net voor zijn arrestatie gaf generaal Piquemal volgend interview voor de pers. Volgens sommige berichten werd de generaal gisteren in een hospitaal opgenomen als gevolg van ‘slechte behandeling’ door de politie.

Reacties zijn gesloten.