Vroege aprilgrap?

Afbeeldingsresultaat voor transgender mirror humorCathérine mocht “Transbo” aan het brede publiek voorstellen.  Gisteravond maakte grijzend VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck aan geschokt Vlaanderen bekend dat hij zij zijn haar ware geslacht eindelijk ten volle zou gaan beleven.  VTM is enthousiast; alle collega’s gaven hem haar drie zoenen en een XXXL verpakking netkousen.  Zijn gezin, echtgenote en kinderen, gaan er samen voor.  Dochterlief vond zelfs met Kerstmis dat hij er als vrouw beter uitzag dan als man.  Waarbij wij ons in al onze achterlijkheid een kerstman verkleed als dragqueen voorstellen.   Nachtmerrie verzekerd.

Voorlopig blijft hij zij achter de schermen verder werken tot de vervelling helemaal àf is, maar de toekomst oogt belle.  Al zien we Bo nog niet met een hoofddoekje in Ankara of in Riyad een vraaggesprek houden met een regeringsafgevaardigde.

 

 

6 gedachten over “Vroege aprilgrap?

 1. En aldus wordt het abnormale tot normaal verheven of beter gezegd normvervagend. Wie met Bo niet meegaat verwordt dan tot een oubollige onverdraagzame hetero! Ieder diertje zijn pleziertje, maar moet dat nu per sé wereldnieuws in Vlaanderen en nabije omgeving zijn. Discretie, bestaat dat nog.
  Straks nog een crowdfundingske om stilletto’s cadeau te doen…

 2. Het is zijn keuze,maar dat zijn kinderen er blij mee zijn is toch volgens mij niet normaal. Wat zijn vrouw er moet van denken, weet ik niet. Dat de VTM euforisch is, wat had je anders kunnen denken.Voor de linkse pers is deze abnormaliteit iets supers.Het normale wordt abnormaal en het abnormale wordt normaal, zeker voor de linkse media..

 3. Wordt al twee dagen op rij en gespreid over twee bladzijden door GvA geplaagd met Bo. Niet dat ik zijn/haar verhaal lees maar krijg het toch maar willens nillens onder de neus geduwd.
  Het zijn zo van die prettige zaken die het liberalisme ons geschonken heeft en blijft schenken

 4. Boudewijn je hebt ons allemaal goed liggen gehad, zet die pruik nu maar terug af.
  Ik kan dat niet volgen: van zijn 8 jaar mee rondgelopen, trouwen en kinderen maken en op uw 58ste het mes erin! Die kinderen hebben ineens 2 mama ‘s en zijn vrouw opeens lesbisch. Uiteindelijk zijn we toch geen geslacht, maar is ieder persoon een uniek individu. In Europa en omstreken heb je mannelijk en vrouwelijk. Dat maakt toch niet uit in welk ‘soort’ lichaam je zit, zolang je maar gezond bent. In India heb je 5 geslachten………..
  Het oud zot is toegeslagen zeker?

Reacties zijn gesloten.