Vrhfstdt: 35.706 euro per vergadering

Afbeeldingsresultaat voor verhofstadt kassaBuiten de mediastorm bleef ons aller Vrfstdt met een bijverdienste die hij niet snel zal laten staan:

Verhofstadt, die al sinds 2012 lid is van de raad van bestuur van Sofina, ontving vorig jaar bruto 142.824,89 euro aan vergoedingen en zitpenningen. De voormalige eerste minister kreeg dus opslag, want in 2014 bedroeg zijn vergoeding iets meer dan 138.000 euro.

De raad van bestuur van Sofina kwam vorig jaar vier keer samen. Dat impliceert dus dat Verhofstadt per vergadering een brutovergoeding kreeg van 35.706 euro.  Lees meer…

12 gedachten over “Vrhfstdt: 35.706 euro per vergadering

 1. Wat is de missie van Sofina? Zoals ze zelf zeggen: Onze missie is de bevoorrechte partner te zijn van families en ondernemers door het aanbrengen van geduldig kapitaal. En zoals Trump doen ze wat ze beloven. Het kapitaal (Das Kapital?) wordt naar guitige Vrhfstdt gebracht. En die paar bestuursraden per jaar? Hij heeft tijd zat. De Europese praatbarak is geen voltijdse job. Zijn wijngaard evenmin. Elke maand telt minstens 28 dagen. Sommige maanden geven een extra van 3 dagen.
  Denk toch niet dat hij het voor het geld doet. Liberalen zijn geen (gewezen) socialisten! Liberalen zijn filantropen (toch voor zich zelf)

 2. Ik eis het ontslag van die Gentse huichelaar uit ALLE baantjes, de enige taak die hem nog gegeven mag worden is toiletten reinigen in de metro in Brusselallabath en dat steeds in de nacht zodat wij nergens nog die rotkop tegenkomen.

  • @Jean
   er zijn geen woorden sterk genoeg om het georganiseerd schandelijk profitariaat van de politiekers, van klein naar groot, te benoemen.

   Zij prediken vanop hun hoge pluchen zetels dat de burger in de pas moet lopen, zij stemmen wetten die iemand die 2km/u te snel rijdt hoge boetes opleggen, en moordenaars en moslimfanaten laten vrij rondlopen, en intussen: hoe hoger geplaatst ze zijn hoe groter schurken het zijn.

   De politiekers doen aan bendevorming, alle partijen aan de macht verdelen de vetpotten onder elkaar, de brave burger ervaart meer en meer dat ze niet meer “in zijn naam” spreken, maar zich vooral concentreren op maffieuze zelfbediening-pakdepoensystemen.

   Iedereen wist ervan, zij zijn nu allen op heterdaad betrapt, maar iedereen rangschikt zich nu gauwgauw en hypocriet naar de nieuwe politieke cultuur. Bende huichelaars!

   Maar ik denk dat het laatste woord nog niet gezegd is, de sossen, de groenen en de liberalen vallen door de mand, wacht maar tot de dozen van Pandora opengaan van de tsjeven, van de ziekenkassen, en van de vakbonden, en van nog andere van die leuke zelfbedieningsconstructies…

   Dit land is rot tot op het bot.
   Zum kotzen.

   • @ quousque,
    “… zij stemmen wetten die iemand die 2km/u te snel rijdt hoge boetes opleggen, …”
    Alstublieft man, graag ‘n beetje ernst. Graag verneem ik van u hoe hoog die “hoge” boetes zijn voor iemand die 2 km/u (die in werkelijkheid dan 8 km/u zijn) te snel rijdt

 3. Verhof + Stadt zou er zoveel mooier uitzien als hij zijn konijnentanden zou laten verzorgen .Met die “penning” die hij krijgt moet dat financieel lukken !

 4. Bovenstaande reacties zijn terecht. Indien me deze huichelaars hun loon zou halveren, vind men nergens nog kandidaten om op de lijsten te staan en zeker niet om overuren te kloppen bij vergaderingen !!

Reacties zijn gesloten.