5 gedachten over “Voetbal, een ontduikingsfeest?

 1. zou de negatieve rente dan geen soelaas brengen ?
  Of werkt dat zoniet ?

  Zoals Mathot (PS) ooit zei: de staatsschuld is er vanzelf gekomen en zal ooit wel vanzelf verdwijnen.

 2. Voetbal is “ordinaire” mensenhandel en moet dus als zodanig aangepakt worden.
  Al die verwaande overbetaalde idioten die tegen een bal trappen belastingen doen betalen zoals dat ook van ons geëist wordt, die besturen idem dito, tot en met de laatste centiem belastingen doen betalen.
  Uiteraard moet “mensen verkopen” behoren bij de zwaarste misdaden en ook als zodanig bestraft worden.
  Persoonlijk geef ik er geen cent aan uit en kijk er geen seconde naar want de toegevoegde waarde is een dikke nul.

  • Beste Jean,
   Daar sluit ik me graag bij aan, voor de volle 100% eens met u.

 3. Voetbal, geld van de kleine arme man ,gaat naar de multi miljonairs van de voetbal.

 4. behalve ” Den Aantwaarp” he (grapje) Ik heb genoeg verplicht ,voetbalmatches gezien maar dan met helm en een matrak , inplaats van een toeter . Mij kan die multinational gestolen worden Wat die mensenhandel betreft , die mensen (lees spelers) worden er bepaald niet armer door . Ik zou me nog kunnen verzoenen als die voetballers inderdaad Belgen of Vlamingen zouden zijn maar het zijn bijna allemaal Lukakoes , Kompanies , Moboetoes enz Voor mij zijn dat geen typische Vlaamse namen .Ramp boven ramp de enige echt en techtige Belg in de nat ploeg heet dan nog “denBruine”

Reacties zijn gesloten.