‘Vluchtelingen’ omarmen ‘democratie’

… of dat wat zij eronder verstaan!

Een enquête bij ‘vluchtelingen’ moest bewijzen dat zij onze samenlevingsnormen aanvaarden en zelfs omarmen.  Tot er dieper ingegaan wordt op de thematiek.  Eerst mogen enkele voorbeeldvluchtelingen het Wir-schaffen-das-mantra bevestigen.  Dan wordt tijdens de enquête toch de eigen interpretatie duidelijk gemaakt:

64%: Wetten en ordehandhaving mogen desnoods ook met geweld afgedwongen worden.  Waarom zijn ze dan uit hun Prachtlanden ‘gevlucht’?
64%: Beste politieke staatsvorm: met een sterke leider, voor het welzijn van iedereen.  Waarom zijn ze dan uit hun Prachtlanden ‘gevlucht’?  
77% van de mannen zijn voor gelijke rechten voor de vrouw.                                           Zolang de man kan bepalen wat die gelijkheid inhoudt.
48% vindt dat sex voor het huwelijk een zonde is die moet bestraft worden.                   Niet consequent.  Wat met de rapefugees?
43% wil liever geen holebi-buren.                                                                      Misschien hebben die een lijfgeur?

Maar het positieve nieuws, ze willen allemaal goed meewerken aan hun integratie.  Hoera!

 

 

 

2 gedachten over “‘Vluchtelingen’ omarmen ‘democratie’

  1. Raar,heel raar,vlg. de poco-media is sinds de Brexit het racisme in de UK sterk toegenomen.En toch blijven steeds meer migranten hun leven op het spel zetten om in de UK te geraken!!!

  2. De hoofddoek, de boerka, de boerkini , enz.. zijn tekenen van geradicaliseerde moslims. Zo Lang deze uiterlijke “gebruiken” blijven gedragen worden hebben moslims niet de minste intentie om de democratie te omarmen.

Reacties zijn gesloten.