Vlaggen vervangen publiek

National Mall
National Mall

In The Mall, de verbinding tussen het Witte Huis en Capitol Hill, staan bij een eedaflegging van de nieuwe president in normale tijden duizenden mensen opeen gepakt. Nu heeft men er vlaggen geplant: 200.000 stuks ter vervanging van 200.000 Biden-supporters. Of, zoals andere bronnen melden, om de “400.000 coronaslachtoffers te gedenken die Trump op zijn geweten zou hebben”.

Onder de video kan u de reacties van de kijkers/lezers bekijken. Velen vragen zich af waar de Stars & +Stripes vlag gebleven is. Naar verluidt zouden het de vlaggen van de resp. staten zijn. We pikken er enkele reacties uit:

WHAT KIND OF FLAGS IS THAT ANTIFA OR BLM ????
Looks like Korea’s Kim Jong-Un is coming.
Nice they are having a funeral service for the death of the nation.
We haven’t seen this many flags in one place since 1933.
Did Biden get threatened by the flags that he called in 25000 National Guards and 2000 special troopers? Great!
Are those made in China Flags
Flags are there to represent all the babys the Democrats allowed to be murdered by the pro choice zealots

Zo zie je maar hoe het nieuws kan gemanipuleerd worden. De Stars & Stripes is er wel degelijk aanwezig in een ander vak. Bij onderstaande video moet je even geduld uitoefenen. Eén na één worden de vakken met vlaggen verlicht:

1 gedachte op “Vlaggen vervangen publiek

  1. De inhuldiging van de nieuwe President lijkt mij een computer gestuurde boodschap van de grote big five : twitter, google, facebook, microsoft en de verzamelde media; Geniet van deze farce maw sluit uw computer en uw tv af want nietszeggend.

Reacties zijn gesloten.