Van de redactie

redactieLieve vrienden, abonnees en toevallige bezoekers

Uw dienaar  vertrekt vandaag, 29.09.2014, op vakantie tot 15 oktober. Golfbrekers zal tijdens twee weken voorzien worden van ‘lichtere kost’ dan gewoonlijk.  De actualiteit zal onvermijdelijk grotendeels wegvallen.  De vaste rubrieken verschijnen zoals gebruikelijk.  Verder werden er voor elke dag wetenswaardigheden voorbereid, die dag na dag op de webstek zullen te lezen zijn.  Jullie reacties zullen ook zoals altijd verschijnen.

Tot binnen twee weken!

FVE

15 gedachten over “Van de redactie

 1. Hopelijk zijn “de weergoden” Jullie goedgezind.
  Veertien dagen “carpe diem” moeten toch zalig zijn. {;-)

 2. Spijtig dat er niemand is om u te vervangen maar ik wens je toch een prettig verlof

 3. Hopelijk is het op uw vakantiestek mooi weer en kom je daar geen
  hoofddoeken tegen.
  Veel plezier, en rust maar lekker uit!
  GD

 4. Waar is de tijd van die goeie ouwe “Ray”. Die nam nooit vakantie. Ik heb meer en meer het gevoel dat heel die “golvenbrekers” een flauw afkooksel is van “die stekelige bie”. Hopelijk duurt jullie vakantie langer dan de regeringsonderhandelingen en ietsje korter dan het Islamitisch Kalifaat.
  Toch een prettige vakantie en ‘t is te hopen dat ge gene “nikab” tegenkomt.
  Jean-Paul.

  • Jean Paul Uw reactie getuigd van weinig respect voor mensen die zich belangloos inzetten voor een kijkje achter de schermen van het wereldgebeuren . Stel je voor dat niemand interesse had voor een voortzetting van Angeltjes . Uiteraard is Golfbrekers , Angeltjes niet en zal dat ook niet worden . Het was een unicum zoals Ray er ene was . Ik ben echter meer dan tevreden met hun voortzetting van iets dat we allemaal broodnodig hebben , de werkelijkheid achter de schermen van het wereldgebeuren. Ik kan het geen flauw afkooksel noemen wat zij allemaal publiceren.

 5. Jean Paul,
  Ray en ik namen regelmatig vakantie en ik denk dat je iedereen dit moet gunnen. Maar wat Ray deed bij Angeltjes en wat de hoofdredacteur van Golfbrekers nu ook doet is er voor te zorgen dat er elke dag een aantal artikels op de blog te lezen zijn die weliswaar niet de dagdagelijkse politiek volgen maar die wel de moeite waard zijn om gelezen te worden.

  • Beste Gerda,
   Ik herinner het mij nog zeer goed, regelmatig kreeg ik van Ray een mailtje terug met een bedenking op een van mijn reacties, die waren al eens aan de hevige kant*. Soms zat er een mailtje tussen, sorry Walter maar ik heb het druk nu. Ik ben artikels aan het schrijven voor de blog als we in verlof zijn.
   En Ray had dan nog gelijk ook.

 6. Wens julie een leuke vakantie, daarna terug golven breken à volenté,’k kan ‘t ni missen !
  Ray evenaren is niet nodig,maar ‘k waardeer uw voortreffelijk werk,dank.

 7. Een fijne vakantie voor Golfbrekers! Hopelijk zat er schrijfgerief in de reiskoffer. Notities voor de komende artikels.

Reacties zijn gesloten.