Twee maten, twee gewichten

U weet het teruggekeerde Syriëstrijders moeten we verwelkomen zoals in de parabel van de verloren zoon.  Aan ons hart drukken, een warm onthaal geven, voor de klas zetten om over hun exploten in Zandbakkenland te vertellen en een heropvoedingscursus laten volgen opdat hun (her)integratie in de maatschappij op Gutmenschenrolletjes mag lopen.  Vooral niet (ver)oordelen. Begrip tonen. De-ra-di-ca-li-se-ren is het doel!  Pamperen is het middel!

Niet zo als een welmenende Nederlander zich bij de Koerden schaart om I.S. te bestrijden.  Als die terug naar huis keert, dan moet hij hangen.  Schurk, bandiet, crimineel, bloeddorstige moordenaar…  Zoals de Fries Jitse Akse.   Bommen gooien is daarentegen perfect toelaatbaar.

In z’n eentje ging de ex-militair op weg naar Syrië om daar samen met de Koerden van de YPG te vechten tegen de moordlustige Allah Akbar-brigade genaamd ISIS.
Wat er gebeurde toen hij weer in Nederland kwam? Hij kreeg er helaas niet het lintje wat hij verdiende. Wat wel gebeurde: het Openbaar Ministerie klaagde hem aan voor moord…

Want Nederland mag de Koerden dan momenteel wel bewapenen, maar zelf met de Koerden meevechten kan je kennelijk dan weer straf opleveren. In Raqqa liggen ze krom van het lachen!

Maar justitie in Nederland is onvermurwbaar: Barbertje moet hangen. Gelukkig denkt Nederland heel anders over deze rare actie. De Facebookpagina “Justice for Jitse Akse” werd in allerijl opgericht om deze man een hart onder de riem te steken: U kan hem steunen via deze petitie: http://www.petities24.com/steun_jitse_akse

Opgepakte ‘held’ Jitse Akse kan op internet op veel steun rekenen

BBC

Dank aan Wes H. voor de tip.

7 gedachten over “Twee maten, twee gewichten

 1. Een moordenaar !! iemand die het opneemt tegen een bende onthoofders , kruisigers , folteraars , levend verdrinken en verbrandenaars , slavinnenhandelaars. Dat is in mijn ogen een held , die een poging doet om de wereld een beetje veiliger te maken. Ik heb zelfs al overwogen om naar Syrie te reizen om tegen die IS te gaan vechten, had ik maar die rugklachten niet en het is natuurlijk ook niet simpel om tijdens een gevecht een reactie te schrijven voor Golfbrekers.

 2. pure nostalgie ! ‘k heb ‘t opgeslagen,dan kan ‘k mijne zakdoek ook nog es bovenhalen .

 3. Deze man heeft op mijn steun kunnen rekenen, wie ons beschermt tegen de islam is dit meer dan waard. Respect.

 4. Het OM vorderde tegen Jitseke een zware straf , wegens zijn aandeel in het platslagen van Allahu Akbar ongedierte . Het OM noemde het “moorden” Het feit dat Nederland zich ook bezighoudt met het ambeteren van dat menselijk uitschot is iets heel anders want dat is niet “moorden” maar Neutraliseren ! In ieder geval als straf moet Jitske ” honderdmaal schrijven “ik zal het nooit meer doen” en dan bij overmaat van ramp …..nogwel in…. “schoonschrift !!” Zijn verdediging heeft al laten weten , in beroep te gaan tegen dat onmenselijk vonnis !

 5. Hij ondergaat het zelfde lot als de Oostfronters.
  Het islamitisch krapuul dat terugkomt wordt met open armen ontvangen.
  Dit doet ook denken aan de “roden” die tijdens de Spaanse burgeroorlog meevochten met de communisten, en die geen strobreed in de weg werden gelegd als ze terugkwamen.
  Wat wil je, met een gerecht in België en ook in Nl dat vol zit met linkse en loge mafia’s .
  Tijdens en na de oorlog werden er door het “verzet” in België een groot aantal moorden gepleegd. Na de oorlog kregen de daders amnestie, decoraties, en vooral dikke pensioenen.
  Zoals men dan ook kan zien is er “goed” en “slecht” verzet!!!

Reacties zijn gesloten.