3 gedachten over “TV kijken kan uw gezondheid schaden

 1. Blijkbaar kan niet alleen TV-kijken uw gezondheid schaden,dit lijkt mij ook het geval voor de geschreven media.
  Sinds 30 augustus wacht ik op het verschijnen van het volledige artikel van Matthias Storme verschenen in de Standaard onder de titel;”Zorg dat je Europa kunt verlaten”.
  Dit artikel werd slechts gedeeltelijk gepubliceerd op jullie blog van verdere uitleg was er dan ook geen sprake.
  Ik vraag mij dan ook af wat de ├ęchte reden is om te besluiten van het niet integraal publiceren van betreffende artikel!!
  Als vroegere abonnee van De Standaard(ca.20 jaar geleden) heb ik echter geen toegang meer op de betalende site vandaar ook mijn vraag om alsnog over te gaan tot de publicatie op deze blog(op welke manier dan ook).
  Vriendelijke groeten.

  • Wij hadden dezelfde gedachtengang. We hebben het betreffende artikel teruggevonden in DS van onze bib. Het inscannen gaat niet wegens te grote bladzijden, het helemaal overschrijven is een behoorlijk dikke boterham. Er worden immers ook nog andere “conservatieven” aan het woord gelaten en Matthias mening zit daartussen verwerkt.

 2. en de Oscar gaat naar de mentaal gestoorde vluchteling, hij heeft meer dan waarschijnlijk een acteeropleiding drama gevolgd in Pallywood, de Linkse Politiekers in Europa alsook de Linkse Media smullen hiervan zij verdraaien de feiten door hier en daar te knippen zodat de beelden harder overkomen voor hun al niet te snuggere Linkse achterban.

  https://youtu.be/rPqbBGLmYuo

Reacties zijn gesloten.