4 gedachten over “Toen werd de ‘nieuwe man’ geboren…

  1. Of “het” in 1920 gratis was… wéét Fikken niet; doch tegenwoordig betalen zulke mannen grof geld om zich te “laten bewerken” door Hot Marijke te Knokke… “zot-zijn” kàn wèl pijn doen… alhoewel ènkel op de plaatsen waar de uiteindjes van het zweepje terecht komen…”nijpt het wel” 🙂 maar… mag géén tekens nalaten: hun echtgenote mag niks merken natuurlijk. (^_-)

    • Tenzij de echtgenote er het mee eens is… we denken daarbij aan een bepaalde rechter. Zegt Koen Aurousseau je nog iets?

  2. Die foto toont de harde realiteit . De “man” kan zijn spierballen laten rollen , een grote smoel opzetten tegen zijn vrouw , maar uiteindelijk legt de “man” de duimen . Ik veronderstel dat de ” grote profeet ” deelachtig was in dat soort ervaringen en uit angst ! in zijn Koran , het ” teen en tander ” heeft bijgeschreven , die de machtspositie van de vrouw heeft onderdrukt , Sluiers , hoofddoeken , burka’s , ze mag niet dit , ze mag niet dat . Jezus was nooit gehuwd geweest , …. met als resultaat … zie foto…..en … of het allemaal niet erg genoeg is ” Vanavond niet “schat” ik heb hoofdpijn ! en Tarzan kan de bomen in ! Die gekende , veel gebruikte westerse uitdrukking , durven moslima’s niet gebruiken Het zou rap 1 – 1 zijn

Reacties zijn gesloten.