Tja, succes heeft zo zijn gevolgen

redactieOnze verontschuldigingen voor de onderbreking van deze webstek.  Blijkbaar werden we  het slachtoffer van onze populariteit.  Zaterdag viel Golfbrekers ten prooi aan een toevloed van bezoekers, die we niet allemaal tegelijkertijd konden ontvangen.  Tenzij de NSA of de staatsveiligheid van het land b ons een hak wou zetten, wat  niet denkbeeldig is.  Niet de NSA, wel de b-Stasi.

We zijn  er weer met jullie dagelijks antibioticum tegen idiotie, machtsmisbruik, politiek-correct denken en verzet tegen de belgische indoctrinatie.

Hierbij ter illustratie een boodschap van TAK, nog altijd even actueel:

 

 

 

3 gedachten over “Tja, succes heeft zo zijn gevolgen

  1. Golfbrekers is een success ! daar moeten we niet meer aan twijfelen. Ik herinner me Angeltjes met zijn ” de blog leeft niet van de wind”., Gol;f brekers blijkbaar wel . Ik wil en met zekerheid vele sympathisanten met mij , een bijdrage storten . Belangloos inzetten voor het goede doel , het bestaat nog . Maar de enige manier om onze dankbaarheid te betuigen ie een kleine financiele bijdrage. Ik hoop dat ik de eerste mag zijn !

    • Dank René. We zullen het eens bekijken en komen er later op terug.

  2. Geachte redactie,
    Fijn dat jullie er weer zijn. “Gelukkig” was het lege scherm het gevolg van een technische storing. Ik vermoedde eerst dat er duistere krachten mee gemoeid waren. Mevrouw Gerda had mij ondertussen al gerustgesteld. Waarvoor nogmaals dank.

Reacties zijn gesloten.