8 gedachten over “Syrische ‘rebellen’ in actie

 1. Dat kon je gerust onder “Humor” plaatsen . Wat ik niet goed kan vatten is het feit dat het leger van Assad al vier jaar tegen die amateurs aan het vechten is . Ik denk dat zijn leger ook niet veel voorstelt . Oorlog OK maar probeer niemand te kwetsen

   • ‘zijn opgeroepen soldaten zitten allemaal in de EU’

    Dat potentiële strijdpersoneel dat bij de lectuur van de koran zot is geworden, dat strijdpersoneel is ongeregistreerd, en hartelijk welkom geheten, onze landen binnen gedrongen te midden van een grote schare sympathisanten en toekomstige strijdmakkers.
    Een magere troost voor ons is: dat ze in hun verlangen naar de hemel geen onderscheid maken tussen groenen, Gutmenschen, ijverige Karl Marx lezers en Pegida demonstranten. Dat ze met andere woorden ook de welkom roepers te pakken krijgen.

  • René,
   Vergeet niet dat de “terroristen” geholpen worden door tal van Westerse landen die er adviseurs ter plaatse hebben. (lees = special forces, die actief aan de gevechten deelnemen). De luchtmachten van de respectievelijke landen steunen de terroristen. Deze worden bevoorraad door diezelfde landen met het modernste wapenmateriaal, gefinancierd dan door de rijke golfstaten.
   Het gaat dan ook om een oorlog , niet van terroristen tegen Syrië, maar van de westerse landen tegen Syrië, in opdracht van de occulte machten achter de NWO.( a war by proxy).
   Een van de nevenaspecten is het veroorzaken van de vreemdelingeninvasies naar de EUSSR.
   Het gaat dan om diezelfde “westerse” landen die dan moord en brand schreeuwen over het “terrorisme” in het Westen!!!.
   Er is ook de bijzondere rol van de NATO staat Turkije in deze steun aan de terroristen, en bij deze vreemdelingeninvasies naar de EUSSR.
   Er is dan ook nog een ander land dat een zeer perfide rol speelt,
   maar dat ligt zeer gevoelig om er over te schrijven.
   Dankzij de tussenkomst van Rusland keren echter de kansen voor Syrië.
   Voor de rest kan men met de in de film getoonde exploten eens lachen, maar al doende leert men. Tegen dat ze terug zijn in de EUSSR, hebben ze het allemaal onder de knie, en dan zal er niet meer gelachen worden.

 2. Er wordt een AK47 (geweer) en een PKM, of misschien een TSNII Tochmach (machinegeweer) opgeblazen, van alle drie deze wapens staan is bekend dat ze weinig of geen onderhoud vragen en praktisch geen opleiding om ze te kunnen gebruiken. Je moet werkelijk achterlijk zijn om in de problemen te geraken met dergelijke wapens, maar ja, als men hun geloofsgenoten kent hier in Europa…
  Leuk filmpje trouwens.

 3. Beste Lovenaar , ik lees steeds en met veel belangstelling uw reacties en stel me steeds de vraag waarom mensen zoals U, met kennis van zaken niet in de politiek een hoge functie bekleden , idem voor Anna !

  • René,
   Dank voor de waardering, maar mijn kennis is echter beperkt.
   Ik heb kunnen afleiden dat U bij de politie geweest zijt, en dan zal U ook wel weten dat daar zoals elders, bekwaamheid en integriteit een onoverkomelijke hindernis zijn. In de politiek geldt dit nog meer. Men zit daar dan ook niet op mij te wachten, afgezien nog van mijn leeftijd en gezondheid. Ik ben ook niet de man om “compromissen” af te sluiten over integriteit, wat een absolute noodzakelijke praktijk is in de politiek.
   Ooit zegde ik tegen een hogergeplaatste : “In een normaal land, zat ik nu op jouw plaats, en zat jij in de gevangenis…”. Het kot was dan natuurlijk te klein!!!
   Een politieke loopbaan wordt nu bepaald door de mate waarin men corrupt is, of kan gechanteerd worden.

Reacties zijn gesloten.