Mödling, het Oostenrijkse Koksijde

Plakat Verbot Stadtbad Mödling

In het zwembad van het Oostenrijkse Mödling heeft men maatregelen genomen bij het bezoek van ‘vluchtelingen’.  Aan de ingang wordt werd duidelijk geafficheerd dat mensen met migratieachtergrond  slechts onder begeleiding én met zwemkledij toegang verleend wordt.

Niet dat u denkt dat de ‘vluchtelingen’ naturisten zijn.  Een groep jonge asielzoekers is met jogging en/of onderbroek in het water gesprongen.  Zij hebben andere zwemmers gestoord en die hebben zich daarover beklaagd.  In Mödling werden 180 zgn. onbegeleide jongeren ondergebracht.

Het zwembad kreeg de volle laag van Gutmenschen en linkse politici.  Het pamflet aan de ingang deed nl. ‘denken aan de donkerste bladzijde van onze geschiedenis’.    De burgemeester (ÖVP) liet de bekendmaking intussen verwijderen.

FT

Neem ook een kijkje bij DailyMail en bij Bild voor wansmakelijk  vluchtelingengedrag in de Duitse zwembaden.

 

1 gedachte op “Mödling, het Oostenrijkse Koksijde

  1. Het kan toch geen discriminatie zijn als eigen volk een verwittiging krijgt van de overheid , voor bepaalde ongemakken of gevaar . Ik denk een oplossing gevonden te hebben voor den burgervader van Koksijde . Iedereen die een plonsje wil maken blijft welkom . Waarom niet een bord aan de ingang . BV Momenteel zijn er 9 anders gecultiveerden met zonnebankgetinte huid aan het zwemmen ! Betreden op eigen risico…De directie wijst alle verantwoordelijkheden af . Iedereen happy zelf groen en rood zullen dit voorstel goedkeuren !

Reacties zijn gesloten.