6 gedachten over “Sus Antigoon?

  • Is dat een grapje? Wij zijn tenslotte niet op de loop geweest voor het gerecht.

   • @ Wes,
    Nee het is geen grap en dat op de loop gaan heeft er niets mee te maken.
    De hoofding van het artikel gaat over radicale geesten en wij zijn hier op een radicaal blog terecht gekomen en overladen dat blog niet, zoals uit politiek correcte hoek voorgeschreven, met afkeuring en scheldpartijen vanwege de overtuiging van de ‘Schriftmeister’ bijgevolg zijn wij radicale geesten, weliswaar Vlamingen (en enkele Noord-Nederlanders) maar het verleden heeft ons geleerd dat wij in de ogen van de uitvoerende en rechterlijke macht mee op de eerste rij staan als het om radicalen gaat, daarom worden wij met de titel: fundamentalisten, populisten, volk opruiers en extremisten vereerd.
    Vandaar mijn reactie, snap je?

    • Het is niet mijn gewoonte nog te reageren op een eerdere reactie, nu dus eens een uitzondering.
     De meeste lezers en medewerkers van dit blog – en ik zeker – zijn geen radicalen maar objectieven. Het verschil zit hem hier in:
     Een radicaal verdedigt blindweg een mening aan de hand van slogans of andere lulkoek, zonder rekening te houden met feiten. Een voorbeeld hiervan zijn moslimfundamentalisten en/of -terroristen. Dus verstand op nul en doe maar raak.
     Iemand die objectief is zal zich laten leiden door gebeurtenissen, feiten, bewijzen en eventueel de daaruit voortvloeiende redeneringen. Wat niet wil zeggen dat hij geen eigen voorkeur heeft, hij zal er zich alleen niet door laten beïnvloeden in zijn acties. Zijn overtuiging zal dieper zitten en hij is dus niet over te halen tot een ongegronde mening. Hij zal dus de mogelijke sterke punten van zijn vijanden herkennen, hiermee rekening houden en deze incalculeren in zijn handelingen.
     Uiteindelijk zal de objectieve, gemakkelijker de overwinning behalen als de radicale.

 1. Moeten die 721 misdadigers van die EU misdaadinstelling geen enkelband gaan dragen? Dan is het poepsimpel om hun onkostennota’s te controleren.
  Waar gaan ze naartoe?
  Hoelang gaan ze uit vreten?
  Welk snoepreisje hebben ze gemaakt?
  Naar welk (arabisch) and gaan ze het meest?
  Met wie hebben ze daar afgesproken?
  Wat hebben ze die contactpersoon betaald?
  Het huidige “decadent” salaris is toch m.i. om dergelijke kosten te betalen of is dat enkel maar om steeds JA te knikken?
  OPDOEKEN DIE HANDEL want de toegevoegde waarde van die bende huichelaars is 0,000 of op zijn Contadors , sero, sero, sero, sero, sero, sero….

 2. Bij Europol zijn 1527 “buitenlandse strijders” in Europa met naam en toenaam bekend. Wat er verder met deze feitenkennis gebeurt vermeldt het dagbladartikel niet…
  1527 “ausländische Kämpfer” im Visier von Europol.
  Europas Sicherheitskräfte wissen, wie groß die Terrorgefahr bereits ist: In der Beantwortung einer Parlamentarischen Anfrage bestätigt jetzt der deutsche Innenminister Thomas de Maiziere, dass Europol bereits 1527 “ausländische Kämpfer” in der Datenbank “Travellers” gespeichert hat. Somit ist wahrscheinlich, dass der IS die europäischen Staaten längst in Regimentsstärke infiltriert hat.
  Verder lezen: http://www.krone.at/Welt/1527_auslaendische_Kaempfer_im_Visier_von_Europol-IS_in_Europa-Story-483210

Reacties zijn gesloten.