Steun uit onverwachte hoek

Afbeeldingsresultaat voor heiliger siegfried

H. Siegfried van Växjö

Siegfried Bracke kwam de afgelopen dagen in een mediastorm terecht nadat uitlekte dat hij de voorbije jaren riante bedragen ontving bij Telenet – feiten die door zowel Bracke als Telenet betwist worden. Het voormalige nieuwsanker krijgt nu steun uit onverwachte hoek: het Vaticaan. “Siegfried Bracke is heiliger dan de paus”, klinkt het daar.

“Zelden heeft een deugdzamer, eerlijker man het licht des aanschijns gezien”, meent Paus Franciscus. “Siegfried Bracke heeft zich altijd onbaatzuchtig ingezet voor zijn medemens, zelfs als dat zijn eigen professionele of financiële positie schaadde. En nooit kon men hem op een leugen betrappen. Werkelijk, de man is heiliger dan ikzelf.”  Lees meer…

H. Siegfried

3 gedachten over “Steun uit onverwachte hoek

 1. Geachte Redactie,
  Alles maar dan ook alles komende van uit Rome of mekka interesseert me geen flikker want het is achterlijke zever die tot op heden alle oorlogen heeft aangezet.

 2. Schietgebedje
  Onze Bracke die nog op aarde zijt
  Geheiligd zij uw naam
  Bidt voor ons arme kiezers
  en verlos ons van NVA ……amen

  10 jaar aflaat !

  • Met dat schietgebedje moet ik al 50 jaar minder branden in het vagevuur , dank zij die aflaten. Wat ze vroeger in onze oren blaasden grenst aan het ongelofelijke en het wil maar niet ophouden!
   Nu de kerk zelfs het bestaan van “de hel” heeft ontkend staat de politiek al jaren in Poleposition om ons met leugens en onwaarheden in’t slaap te wiegen

Reacties zijn gesloten.