Spijtig Guy. Niet gelukt.

We hadden het hem gegund.  Zijn mayonaise heeft niet gepakt. De N-VA kiest voor Cameron. Vrhfstdt heeft de laatste tijd niet veel reden gehad om blij te zijn. Hij had zich beter kandidaat-president gesteld in Oekraïne.  Daar hielden ze ten minste van hem.  Dacht hij.  Och, Guy, trek het je niet aan.  Nu kan je weer ongegeneerd van leer trekken tegen alle mogelijke flamingante vormen van landverraad.

N-VA kiest voor Cameron

Vanavond koos de partijraad van de N-VA voor de toetreding van de 4 N-VA-EU-parlementsleden (Johan Van Overtveldt, Helga Stevens, Mark Demesmaeker en Louis Ide) tot de conservatieve fractie van de Britse premier David Cameron (ECR). De liberale fractie van Guy Verhofstadt (ALDE) haalde het niet.

De Standaard

3 gedachten over “Spijtig Guy. Niet gelukt.

  1. Toch nog enig gezond verstand bij de nVA. Liberaal staat in het engelse taalgebied immers gelijk met links (the liberal left), en na al die jaren bij de extreemlinkse groene fractie was het wel tijd voor verandering.

    • Ook hier zien we dat de NVA in feite niet goed weet wat ze moet doen ,BDW is voor meer Europa en de fractie van Cameron tegen In elk geval zitten ze niet meer bij die pedofiele groenen, dat ze jaren aan een stuk alles van die groene bende hebben goedgekeurd is onbegrijpelijk maar we mogen ook niet vergeten dat BDW 6 jaar aan een stuk alles van de socialist Janssens ook heeft goedgekeurd

  2. Ik ben dan wel geen N-Va-er (ik ben VB’er in hart en nieren en zal dat blijven tot mijn laatste snik), maar ere wie ere toekomst: voor één keer heeft in die partij het gezond verstand gezegevierd.

Reacties zijn gesloten.