Smerige hetze tegen de AfD

Heiko Maas (SPD), federale minister voor justitie, is van mening dat het kiesprogramma van de AfD gedeeltelijk tégen de Duitse grondwet is. Heiko Maas, de man die de vrije meningsuiting aan banden legde.  Hij vindt de de bescherming van de menselijke waardigheid, het vermoeden van onschuld, de gelijkheid van man en vrouw, de vrijheid van religie in het gedrang komt.  Bovendien stoot de AfD tegen art. 23 met haar anti-EU-doeleinden tegen de grondwet, die zich uitdrukkelijk achter de EUropese integratie schaart.

En dan hebben we het schandaal rond de Alice Weidel mails, waarschijnlijk een plompe vervalsing om de AfD-kandidate in diskrediet te brengen.  (Video)

 

Op het internet circuleren nepaffiches die geen ruimte voor twijfel laten.  De AfD is dé neo-nazipartij:

Gerelateerde afbeelding        Afbeeldingsresultaat voor wer die afd wählt

Afbeeldingsresultaat voor wer die afd wählt

Beroemde koppen worden met zgz. citaten gebruikt tegen de AfD, zoals bv. Einstein

Afbeeldingsresultaat voor wer die afd wählt

of in Münster, Westfalen, universiteitsstad, tegen alles wat enigszins ‘rechts is. Aan het café Fyal Central, niet ver van de kathedraal, hangt een affiche van Karl Lagerfeld met het citaat “Wer die AfD wählt, hat die Kontrolle über sein Leben verloren.” (Wie voor AfD stemt, heeft de controle over zijn leven verloren.” In het gotisch schrift, opdat de argeloze lezer met zekerheid weet waar de bruine wind vandaan waait. In Duitsland zijn herbergiers quasi zonder uitzondering militanten voor links en de Gutmenschenbijbel.Karl Lagerfeld, een linkse rakker? Het citaat is gelogen. De originele zin luidt: “„Wer Jogginghosen trägt, hat die Kontrolle über sein Leben verloren.“ (Wie een joggingbroek draagt heeft …), waarbij Lagerfeld duidelijk wil maken dat een joggingbroek het summum van slechte smaak is.

Wat maakt het uit? In  strijd tegen rechts is alles toegelaten, zolang de intentie maar klopt.

3 gedachten over “Smerige hetze tegen de AfD

 1. En die linkse randdebielen kennen nog niet eens het verschil tussen fascisme en nazisme. Zij gebruiken woorden waarvan ze zelf nog niet eens de betekenis kennen. Wat een zielige bende. Maar met medewerking van de MSM werkt het voorlopig nog altijd. Maar hoelang nog?

 2. De Turkse minister van Buitenlandse zaken heeft de Turken in Duitsland de raad gegeven om zich niet in te laten met politieke debatten en zich ver te houden van verkiezing meetings en politieke partijen.
  Dat is een verstandige raad.
  Op openbare plaatsen dient men ook voorzichtig te zijn omdat daar knokploegen van de antifa kunnen opduiken. Daaronder ook een hoop Koerden.Tevens raadde hij het af om nog naar Duitsland te reizen.

  Wat Merkel als repliek ineen flanste is merkwaardig: in de BRD zitten geen journalisten in voorhechtenis, wist ze te vertellen.
  Dat is waar: journalisten die van de voorgeschreven mening afwijken, zitten op straat. Gewoon omdat ze aan de deur werden gezet.
  Verder benadrukte ze dat in de BRD vrijheid van mening heerst.
  Vraag het eens aan Zündel. Nee dat kan niet meer hij werd slachtoffer van de vrijheid van mening en is daaraan gestorven.
  Horst Mahler kan je het nog vragen (in de gevangenis) Ursula Haverbeck en Sylvia Stolz (om maar enkelen te noemen) kunnen je eveneens inlichten over die vrijheid van mening.

 3. Op internet kun je publiceren wat je wilt. En lezen wat je wilt. Maar wat via de NPO en de kranten tot ons komt, dat kan redelijk door je strot geduwd worden, gemanipuleerd of gestuurd worden. Bijvoorbeeld mensen die samenwerken met salafisten en als islamdeskundige worden opgevoerd, op de universiteit van Nijmegen. Echt heel schokkend. Er zit geen groot duister complot achter. Maar het is zo gegroeid, met name binnen academische milieus. En dan kunnen er wel een recordaantal rechtse Kamerleden zijn, maar dat maakt allemaal niks uit, omdat veel beleidsmakers, mediamensen, burgemeesters en academici, linkse mensen zijn.

  De islam verhoudt zich niet tot westerse vrijheden. De islam is vrouwvijandig. De islam is homovijandig. De islam is vrijheidsvijandig. Het is een heel kwaadaardige ideologie. Die terroristen kunnen we wel hebben. Dat overleven we wel, als maatschappij. Het gevaar komt vooral van mensen die zelf geen moslim zijn of gematigd moslim, maar die niet willen inzien dat de islam een kwaadaardige ideologie is.

Reacties zijn gesloten.