Slaapkameradvies

We beginnen de dag met een leerrijk filmpje, dat de feministes op de barricades zal jagen.  De titel van deze korte film uit 1937  is                                     “Hoe je uit te kleden voor het oog van je echtgenoot!” 

De film heeft als doel “de verveling van de echtelijke staat te verlichten”.

Aan de hand van twee voorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe het moet “gekunsteld nonchalant”  en vooral hoe het niet moet: “Wees aub niet primitief!”

Neem nota van de “narrator”, de stem op de achtergrond: “Albert van Antwerp”.

Veel kijkplezier!

Lolita

Voor zover nodig: ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via rechthoekje en tandwiel onderaan of via transcript.

3 gedachten over “Slaapkameradvies

  1. Op bepaalde ogenblikken werd het erg pikant , ik geraakte zelfs opgewonden en sloeg het ene kruisteken naast het ander , om mijn kuisheid te beschermen . Ik troostte me echter met de gedachte , hoe zou dat overkomen , hetzelfde filmpje met dezelfde acteurs , maar dan anno 2015 . Zou er een dergelijke versie bestaan van onze arabische broeders ?

    • opwindend,pikant,boeiend,zinderend,enerverendmeeslepend,heldendichtwaardig,fascinerend pure porno !!!

  2. De zusters van de feministen kregen ook een klap te verwerken en wel van de inwoners van het eiland Lesbos die een klacht indienden.
    “Wij zijn tegen het willekeurig gebruik van de naam van onze heimat voor mensen die eigenaardig zijn. Zij eigenen zich het begrip Lesbisch toe en dat kunnen we niet toelaten. Het wordt voor ons beschamend om nog de naam van onze geboorteplaats te gebruiken.”
    Wedden dat de klacht geseponeerd wordt? Toerisme voor eigenaardige mensen is belangrijker dan het eergevoel en de ‘ preutse ‘ opvattingen van de eilandbewoners.
    Filmpjes van hoe je uit te kleden voor het oog van je echtgenote zijn niet beschikbaar om de goede reden dat ze al uitgekleed op de stranden verschijnen en daar praktijk lessen ten beste geven.

Reacties zijn gesloten.