3 gedachten over “Seksisme in het reclamewereldje: afgekeurd!

  1. Ik begin het beu te worden, dat lange wachten naar de zomerse dagen waar de licht geklede dames de straten zullen kleuren, mijn fantasie laten dwalen hoe dat prachtig vrouwenlichaam eruit ziet als ze in haar blootje staat.
    Ho! wat kan ik daarvan genieten terwijl ik mijn driften in toom kan houden, het is niet van mij, dus blijf eraf, zet een zonnebril op en beleef.
    Prachtig nog wat geduld terwijl het nog kan en mag.

    • De getoonde reclame werd verboden, omdat het getoonde vrouwenlichaam eigenlijk, feitelijk, niets te maken had met het product (bv. bouw) dat aangeboden werd. Zoiets als een sekspoes op de motorkap van een auto.

      • Nochtans zou het aangenaam zijn om eens “te scheppen” tussen de dijen van die meid die met haar hoofd in de droogkast zit … een lap-de-oren zou men er wel moeten bijriskeren. 🙂

Reacties zijn gesloten.