4 gedachten over “Raar

 1. “Maar Nederland en de rest van de wereld worden niet in hun belangen geraakt”
  Nederland had belang bij de doorvoer van munitie aan Israƫl vanuit Schiphol.
  Door de transparantie van Nederland verhuisde die doorvoer naar Bierset.

  Wat verdient het Waalse Gewest dat bevoegd is voor Bierset aan deze doorvoer?

 2. Ik ben een Vlaming en betaal belastingen voor de welvaart en onderhoud , van la Walonie en een hele hoop ambetante eigenzinnige vreemdelingen .

  Ik ben een Waal en wij eisen onvoorwaardelijke financiele gedwongen solidariteit van de Flamands Sales en vermits wij P-ss-ers zijn en het dus niet uit onze zakken komt , delen wij alles , met onze geliefde woestijnbroeders !

 3. Verbazend toch dat die israelische arabieren zelden aanslagen plegen. Maar als die zich op hetzelfde tempo blijven vermenigvuldigen zal er toch naar een ‘eindoplossing’ moeten gezocht worden, bv naar hun eigen land Jordanie verhuizen, samen met de ganse Westbank. De 750.000 Russen die op enkele weken al uit Oost Ukraine zijn verhuisd tonen aan hoe makkelijk dat eigenlijk gaat.

 4. Ik zie zopas in hln dat zelfs Willy Claes mijn mening deelt, althans, hij denkt dat de Israelis daarop aansturen. Je kunt idd best niet door een eenvoudige muur of prikkeldraad gescheiden worden van een volk dat je volledig wil uitmoorden. Speciaal daarvoor heeft Allah natuurlijke grenzen geschapen, zoals rivieren en woestijnen. Een oorlog winnen geeft je tenslotte enkele rechten. Het is bovendien niet zo dat de Arabische wereld onbewoonbaar is. Bijkomend voordeel zou zijn dat de VN en de EU kunnen stoppen met hun eeuwige subsidies, zodat de Palestijnen eindelijk wat om handen hebben.

Reacties zijn gesloten.