3 gedachten over “Pure nostalgie

 1. Het mag al eens om te lachen zijn ook. Toch 1 bedenking, ik vermoed dat dit door de toemalige VRT werd uitgezonden. Nu beter bekend als 0000. Zou het nu mogelijk zijn in het tijdperk van ” correcte ” TV programma’s om te lachen met stotteraars? Als de youssef van ‘t centrummeke dan mee kijkt, proces.

 2. Huidige realiteit-humor

  Een school in Borgerhout… 1 september… de directeur roept de namen af van de leerlingen.

  -‘Mustapha El Ekhzeri’
  -‘Aanwezig’
  -‘Achmed El Cabul’
  -‘Aanwezig’
  -‘Kadir Sel Ohlmi’
  -‘Aanwezig’
  -‘Mohammed Endahrha’
  -‘Aanwezig’
  -‘ Ala In Ben Oit’
  Stilte in de zaal.
  -‘ Ala In Ben Oit’
  De zaal blijft stil. Voor de laatste maal: ‘ Ala In Ben Oit’.

  Opeens staat een jongen achteraan in de zaal recht en zegt tegen de directeur :
  ‘Dat ben ik, maar je moet het wel anders uitspreken : Alain Benoit

 3. Zet China Europa zonder zilver?
  Ronald Hendrickx 25/10/2013 12:00

  Cyrille Jubert is een Franse journalist die zich gespecialiseerd heeft in edelmetalen. Hij is ook de uitgever van ”Silver Throughout History“. Een van zijn contacten wist hem te vertellen dat ze nergens in Europa nog aan fysiek zilver kunnen geraken, of met een wachttijd van minstens een maand. Er is dus een enorm tekort aan fysiek zilver.

  Het contact van Mr. Jubert contacteerde 3 raffinaderijen voor een bestelling van 1 ton zilver of 32.000 ounces. Drie keer kreeg hij hetzelfde antwoord, namelijk dat ze zijn order niet konden aannemen of dat hij over een maand nog eens moest terugbellen.

  India en goud

  Zwitserse raffinaderijen zijn ook enorm druk bezig met het bewerken van zilver afkomstig van de zilvermijnen en zien hun achterstand oplopen tot 5 à 6 weken. Al deze raffinaderijen zijn bezig met een gigantisch order uit China, vermoedelijk van de Chinese overheid. Samen met de enorme vraag naar zilver vanuit India zorgt dit voor een immense krapte op de markt en moeten andere spelers hun beurt afwachten.

  Eerder dit jaar in juli en augustus hebben de raffinaderijen ook weinig zilver kunnen bewerken omdat ze op volle capaciteit bezig waren met het verwerken van goud. Dit heeft in Europa een enorm tekort aan zilver doen ontstaan – zo staat op SilverDoctors.

  – See more at: http://www.beurs.com/2013/10/25/er-is-een-enorm-tekort-aan-zilver-dit-zijn-de-feiten/33334#sthash.ZqG62Gpg.dpuf

Reacties zijn gesloten.