Popelend hartje

Afbeeldingsresultaat voor bijnaOnze redactie zit met een kop koffie en een boterham naar de radio te luisteren – de tv inmiddels uitgeschakeld om naar de pc te verhuizen – en wat blijkt?  Gerolf Annemans ‘mag’ bij de nationale radiozender zijn mening geven over de Amerikaanse presidentsverkiezingen…. Gelijk krijgen is plezanter dan gelijk hebben.

We zijn er bijna. Trump ligt voor.  Op dit moment moet hij nog drie kiesmannen binnen halen.  De poco media weten niet waar kruipen.  En hun berichtgeving is even tendentieus als altijd:  Er komt een recessie, de spanningen zullen toenemen, de domme blanke middenklasse heeft voor Trump gekozen…  En ene De Gucht maakt zich zorgen over de ‘toenemende rassenhaat’.

“Trump-aanhangers hebben IQ-test nodig”: journaliste vergeet dat haar micro nog aan staat
Virginia Trioli presenteerde enkele uren geleden de verkiezinguitzending voor ABC News, maar beging een flater van jewelste toen ze dacht dat ze uit de ether was. “Trump staart naar Melania’s borsten terwijl ze aan het stemmen is. En Trump aanhangers moeten gedwongen worden om een IQ-test te ondergaan”, liet ze zich ontvallen. Twitter probeerde Trioli nog te waarschuwen: “We kunnen je horen!” Maar het kwaad was al geschied.   Meer…

En dan vragen de poco media zich af hoe de opiniepeilingen zich zo hebben kunnen vergissen.  How did US election polls and predictions get it so wrong?

US election polls and sites like the New York Times’ Upshot massively overestimated Hillary Clinton’s chances in the US election. What went wrong?  Lees verder…

Filip Dewinter daarentegen keek drie dagen geleden in zijn glazen bol. Waarom ‘The Donald’ de verkiezingen moet (en zal) winnen

7 gedachten over “Popelend hartje

 1. De poco-hoernalisten van de belgische snertkranten zitten nu hun vingernagels af-te-knabbelen 🙂

 2. Filip Dewinter heeft al meer dan 30 jaar gelijk wat de Belgische politiek betreft, en nu zien we dat hij ook gelijk krijgt bij de voorspellingen van de Amerikaanse politiek. Het is toch een formidabele gast.

 3. De staatszenders voeren steeds hetzelfde liedje op, de middeklasse belachelijk maken, stuk voor stuk zijn dat domme mensen.
  Journalistiek heeft al ruime tijd zijn ‘objectief’ geruild om ‘manipulatie’,men werkt in functie van laat voor zich denken en dicteren, de meeste onzin uiten onder de noemer politiek correct.
  Toch de werkende middenklasse ervaart dagdagelijks de realiteit van de poco bende regerende imbecielen:inleveren keer op keer.
  Diversiteit de poco der moeders Theresia.
  Nog steeds beseft men niet dat de ‘domme’ middenklasse uiteindelijk de motor van de economie is.
  Trump vertaalde het gevoel van het volk, dat is de essentie tussen het volk staan er niet boven.
  Ik hoop dat er ooit een dag komt dat het VB kan zegevieren.

 4. Ik vind dat Annemans Trump onvoldoende steunde, hij was wel niet voor Clinton, maar vond Trump toch niet zo geschikt. Ik vind de houding van Filip Dewinter veel meer consequant
  Ik volg ook Marine Le Pen in het Europees Parlement, hij zit met zijn leeuwenvlagje rechts achter Marine Le Pen en hij is daar dikwijls afwezig als zij tussenkomt.

  • Niet vergeten dat Gerolf Annemans de énige in de hele ENF-fractie is die meertalig is. Meertalig zoals vier talen beheersen. Wat niet van Fransen, Italianen, Britten, Duitsers, Oostenrijkers … kan beweerd worden. In het beste geval zijn ze tweetalig, maar bij de zuiderlingen is zelfs dat nog beperkt. Daarom zit Gerolf in heel was commissies in opdracht van het ENF. Marine Le Pen kan ook zonder Gerolfs handje haar zeg doen in het EU parlement.

 5. Hier uit blijkt nog eens wat een politiek dier Filip De Winter is.Hij is en blijft trouw aan zijn partij, zijn ideeen zijn fanatisme tegenover de Islam. Kortom een man naar mijn hart.

  • We hebben veel goede mannen bij het Vlaams Belang, maar hij is toch volgens mij nog altijd de besten.

Reacties zijn gesloten.