9 gedachten over “Pirelli kalender multicolor

  1. Ik wist niet dat Pirelli de bandenleverancier was voor Pakistan, Afghanistan en nu ook IS . Die nieuwe kalender is wel erg zedig en goedkoop voor de producent. Inplaats van een top model , die zich zelfs laat fotograferen in hare blote voor een serieus pak geld , werd haar plaats ingenomen door een lelijk oud wijf met rimpels en puisten , of zelfs een gure vent met veel tatoes . Vroeger werd ik iedere maand ,aangenaam verrast met een bloedmooie schaars geklede madam . Nu lijken de maanden allemaal op elkaar , wat mij erg depressief maakt !

    • Gij hebt een slecht karakter RenĂ©! Men moet altijd iets aan de verbeelding overlaten.

      • Met wat ik hier in Antwerpen aan moslimatenten en -containers zie rondlopen houd ik mijn verbeelding liever zwaar onder controle. Ik mag me verheugen op een nogal sterke maag, maar toch zijn er grenzen.

    • Voor alle duidelijkheid, wij weten uit betrouwbare bron (Mie Vogels) dat Vera Dua niet aan de fotosessie deel genomen heeft.

    • Je bent de enige niet , ik trouwens ook , het is een droom , de lakens met haar te delen , dat komt omdat ze als twee druppels water gelijkt op Naomi Campbell . Het is een geile begeerte , die ik pas kan neutraliseren als ik Mie Vogels voor de geest haal in hare pure !

Reacties zijn gesloten.