PC-problemen

Sinds enkele weken ondervinden wij steeds meer problemen bij het plaatsen van artikels.  We weten niet of het aan de software van WordPress ligt, aan invloeden van buitenuit of aan onze pc.  We worden zowat overstelpt met spam, ook als we die telkens opnieuw blokkeren.  In elk geval is deze situatie niet houdbaar.  Het artikeltje van deze ochtend nam zowaar twee uren in beslag eer het op Golfbrekers opgenomen werd.  De vermindering van geplaatste artikeltjes lag dus niet aan gebrek aan inspiratie of tijd.    Mocht u van ons (even) niets meer vernemen, weet dan dat het buiten onze wil of invloed ligt.

We proberen nu eerst alles wat overbodig is van onze pc te verwijderen en vast te stellen via selectief gebruik van programma’s waar de oorzaak ligt.  Indien we het niet zelf kunnen oplossen, zullen we onze pc laten nakijken en/of eventueel een nieuwe aanschaffen.

Hopelijk tot binnenkort.

 

11 gedachten over “PC-problemen

  1. Succes bij het oplossen van de problemen!
    Ja, en spam is een onuitroeibaar euvel, niet alleen bij u trouwens …

  2. Hoe Ottorongo het voor elkaar krijgt is mij een raadsel, heb al net zoveel problemen om een bericht te verzenden als de redactie.

Reacties zijn gesloten.