4 gedachten over “Pannengekletter in de keuken?

  1. Vrouwen die slachtoffer zijn van huishoudelijk geweld en van tradities waarbij ze als minderwaardig worden gezien , zoals bij een bepaalde religie , die ik niet bij naam noem , uit respect ! Persoonlijk , als koningin van , vooral Walonie heb geen klachten over mijne vent , zijn gedrag tegenover mij . Het kan mij dus feitelijk allemaal geen barst schelen ! Ik heb nu eenmaal de plicht om af en toe iets voor te lezen .

  2. Op een morgen ziet Albert Filip met een grote ronde wekker in zijn mond rondlopen. Hij vraagt aan Filip: “Filip mijn zoon, waarom loopt kij rond, met een oewekker in oew mond?” Waarop Filip antwoordt: “Awel, papa, Mathilde heeft tegen mij kezekd: Filip kij heb stinkende adem, gij moet nen tik-tak in oew mond steken!”

  3. Nog eentje;Tijdens een bezoek aan een gekkenhuis vraagt Prins Philippe aan de Directeur: ‘Ouelke zijn nu de criteria om een patiënt teruk kezond te verklaar? ‘ Zegt de directeur : ‘wij vullen een bad met water, geven aan de patiënt een theelepeltje en een koffietas, en we vragen hem het bad te ledigen’. ‘Ja, Ja’ zegt de Prins, ‘ik bekrijp…, een normaal persoon neem de tas, die is kroter dan de lepeltje’. ‘Neen’, antwoordt de directeur, ‘een normaal persoon trekt de stop uit.

Reacties zijn gesloten.