Pamela wordt Fawzia

Uit goed ingelichte bron vernemen wij dat VTM een nieuwe fictiereeks plant die eerstdaags zal ingeblikt worden in de WTC toren in Brussel.  Het wordt  een emo-reality-show, “uit het leven gegrepen” zoals het heet.  Er is haast bij.  De figuranten zullen immers zodra de hemel in het Midden-Oosten opgeklaard is de toren en het land verlaten.

De scenarioschrijvers lieten zich inspireren door het verleden en het heden.  De WTC toren als woonst voor de tijdelijke gasten roept herinneringen op aan andere ontvreemden, het boerengezin van Pamela.    Rest nog het probleem van de kamelenkudde.  Burgemeester Mayeur weigert een omheining te plaatsen rond het Maximiliaanpark.  Publiek terrein, moet toegankelijk zijn voor iedereen, stelt hij.  Opnames met de dieren binnenin de toren zijn onmogelijk vermits de liften te klein zijn.   Ter herinnering deze video.  Gebruik uw fantasie voor een hedendaagse versie.  Wij kijken er alvast naar uit.

3 gedachten over “Pamela wordt Fawzia

  1. De scenarioschrijvers tonen duidelijk aan dat ze hun geestelijke mogelijkheden al lang achter zich hebben gelaten.

  2. Wat de gespeelde brutaliteit en het laag IQ betreft , gebracht door ons top komische acteurs is voor de meeste van onze asiel-zoekende gasten ,gewoon realiteit , hun mentaliteit zoals ze zijn

  3. Geachte redactie,
    Zelfs als de hemel in het Midden-Oosten is opgeklaard zullen er weinig gelukzoekers zijn die geneigd zijn om terug te gaan. Ik kan eigenlijk maar “hopen” dat ze terug gaan.

Reacties zijn gesloten.