Paars-Groen wil licht-gekookte eitjes als soldaten

De regering van het land b wil dat fysieke selectieproeven voor kandidaat-soldaten (voorlopig) afgeschaft worden. Pompen? Gewichtheffen? Springen? Laat maar zitten. Letterlijk. Kruipen en gaan lopen: zo ziet de toekomst eruit. Zelfs marcheren lukt niet.

https://www.vlaamsbelang.org/fysieke-proeven-defensie-legt-lat-te-laag/

Nochtans was het belgisch leger ten tijde van Crembo goed op weg om in Zandbaklanden de democratie te gaan redden.

1 gedachte op “Paars-Groen wil licht-gekookte eitjes als soldaten

 1. Men mag zich niet laten misleiden. Van belang is het volgende :
  https://palnws.be/2021/10/conner-rousseau-we-moeten-een-progressief-leger-vormen-waarmee-we-extreemrechts-kunnen-verslaan/
  met citaat :
  “We moeten met geëngageerde mensen een progressief leger vormen, waarmee we extreemrechts kunnen verslaan”, zegt hij in een interview met Het Laatste Nieuws. “ (=einde citaat).

  Eerste vaststelling : dit leger moet enkel dienen om de “binnenlandse politieke vijand” te bevechten, en daarmee bedoelt Mateke en consoorten “extreem – rechts”, dat een code woord is voor alles wat Vlaams gezind is.

  Tweede vaststelling : de fysische selectie – en dan ook aanwervingsvoorwaarden dienen buiten werking gesteld te worden.

  Derde vaststelling : een progressief leger, een codewoord voor communistische terreurbendes.
  Voor een dergelijke oorlog tegen extreem rechts heeft men geen soldaten nodig, maar het schuim van de straat en schurftig krapuul, genre Antifa.

  Om dat soort binnen te pakken, moeten natuurlijk de fysische selectievoorwaarden aangepast. Om te vernielen, te branden, aan te randen e.d. zijn andere capaciteiten vereist dan voor de gewoonlijke oorlogsvoering… vooral dan ook mentaal. Discipline is hierbij dan ook uit den boze. Dit soort is daarvoor immers speciaal “geëngageerd”. Die doen het desnoods gratis, als er dan “en passant “ nog wat kan geplunderd worden.. en verkracht… waarbij ze dan eer bewezen wordt aan het roemrijke verzet van tijdens en na WO II , verantwoordelijk voor duizenden moorden en verkrachtingen. Als de geïmporteerde 5de colonne meedoet, is het succes verzekerd.

  Mateke, komt daarmee niet zo maar voor de dag. Hij fungeert hier als buikspreker van Vivaldi, de communistische loge maffia bende, die oorlog voert tegen Vlaanderen en vooral tegen diegenen op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren.
  Sinds Paars I met Verhofstadt en Flahaut is de afbraak van het echte leger gestadig vooruit gegaan. Er blijft niet veel meer van over. Het ogenblik is dan ook gekomen om over te schakelen naar de finale fase, namelijk het op de been brengen van een samenraapsel van bendes en krapuul om de Vlamingen te bevechten en te plunderen. De recente zuiveringen in het leger, na de mislukte psyops met Jurgen C. ,van alles wat Vlaams en rechts is, kadert ook in die “herstructurering”.

  En opnieuw heerst er aan Vlaamse zijde een oorverdovende stilte bij de Vlaamse partijen en organisaties, alhoewel de boodschap van “Mateke…” klaar en duidelijk is.
  Alle info is beschikbaar. Wat is dan het probleem ??

Reacties zijn gesloten.