Opsporing verzocht

Wij werden door de overheid verzocht onze medewerking te verlenen bij de opsporing van twee individuen.  Ze zijn beide meester in misleidende praktijken, die de bevolking diep in hun beugel laten tasten.

Wie meent te weten waar de heerschappen zich bevinden, wordt verzocht ditmaal NIET naar onze kliklijn te bellen.  Die staat roodgloeiend met meldingen van ongeruste Marokkanen, die ijlings het land willen verlaten.

John Crombez opsporing verzocht

Met een klik kan u hen beter herkennen.
Studio Rony

5 gedachten over “Opsporing verzocht

  1. Voor het opsporen en aanhouden van deze witte boordcriminelen hebben wij zoals , Amerika in de jaren 30 ” Untouchables” nodig liefst met een nieuwe Eliot Ness ,rechtvaardig en onomkoopbaar . Die vindt ge zeker niet bij de roden ook niet bij de groenen of dergelijke correcten. Die vindt je alleen bij VB maar die Mogen niet meespelen wegens te gevaarlijk . Het is juist daarom dat ze een rode Crombez- Elliot hebben aangesteld dat is een pak veiliger

  2. ….. ik zag twee beren broodjes smeren,
    …..ik zag twee leeuwen tegen elkaar schreeuwen,
    …..ik zag twee apen wortelen schrapen.

  3. De Crombez zijn mailbox zal overlopen van tips waar deze individuen te vinden zijn. Het probleem is eerder dat er aan deze tips geen gevolg zal gegeven worden, wedden?

  4. Ik geraak er maar niet aan gewoon, een socialist op het departement fraude bestrijding.

Reacties zijn gesloten.