3 gedachten over “Op wandel in Parijs

  1. Als ik me niet vergis , draagt hij het symbool op zijn rug van het meest vrome dodelijke krapuul , den beerput van de Islam Et alors , vrije meningsuiting , zoals in Zweden . Ik denk zelfs dat ,als een supporter van Le Pen zou rondlopen met een vlag op zijn rug ,waarop een beeltenis van zijn politiek idool , hij onmiddellijk zou worden opgepakt wegens Nazi-sympathieen en het opzetten van de ene tegen den andere

  2. Niettegenstaande ik al jaren een leesbril draag had ik onmiddellijk de IS vlag herkend. Waarschijnlijk ook om dat er een rode cirkel rond getrokken was. Ik ben er bijna zeker van dat velen die over straat lopen nog geen IS vlag zouden herkennen dit ik tegenstelling tot een vlag met hakenkruis. Zou dat misschien komen door de (fel gekleurde en eenzijdige) berichtgeving van de “politiek correcte” media, ook gekend als MSM???

Reacties zijn gesloten.