Oeps!

camera_cartoon_CA01P021Een dierentuin in de Chinese stad Luohe zag zich verplicht de deuren te sluiten omwille van talrijke klachten van bezoekers.  In een kooi, voorzien van het schildje “Afrikaanse leeuw”, zat in werkelijkheid een hond, een grommende en blaffende Tibetaanse mastiff.

Officials at a Chinese zoo attempted to pass off this Tibetan mastiff as an African lion (AFP)En de dierentuin was hiermee niet aan zijn proefstuk.  In het verleden werden honden zwart en wit geverfd om ze als panda’s te afficheren.  Ook moesten andere “gewone” dieren doorgaan voor luipaarden en slangen.  De zoo verontschuldigde zich bij de bezoekers, de leeuw was er eventjes niet omdat hij deel nam aan een fokprogramma.  De fouten zouden rechtgezet worden.

In Vlaanderen lopen er – vooral rond de verkiezingstijd – ook dergelijke exemplaren rond, die op bevel even grommen en vervolgens pootjes geven.  Al heeft dit specimen zijn leeuwenpak intussen ingeruild voor een tricolore truitje.

Liberale-Vlaamse-leeuw-small

Bron: Reuters

1 gedachte op “Oeps!

  1. De Belgische regering zag zich verplicht hun grenzen te sluiten nadat er zoveel klachten waren binnengekomen voor criminaliteit allerhanden en een grote toename van het onveiligheids-gevoel . Belgie was niet aan zijn proefstuk . In het verleden was er een tsunami van zogezegde werkwillige islamieten die na een tijdje zouden integreren als gewone Belgen , onze taal spreken enz enz . Onze meest beschaafde , correcte politiekers geloofde in de sprookjes van duizend en een nacht enz enz . Waarom heeft de directeur van een Chinese dierentuin meer macht om de boel te sluiten wegens bedrog dat onze regering en zijn Europese leiders

Reacties zijn gesloten.